Dagen M

Denna dag har varit en minst sagt märklig dag. Vaknade konstig nog, gick upp konstigt nog, gjorde frukost konstig nog. Har ett svagt minne av denna morgon i alla fall. Så jag borde ju ha gjort de? Och ja, för jag kom i tid till skolan och allt, gjorde jag allt i sömnen kanske? Eller va jag bara hiskligt trött och borta? Vem vet.. Det jag dock inte har förträngt är att när jag ska besöka min nedre toalett så ligger det en lite vän på badrumsmattan i form av en..: 


En död jävla MUS! Det är ju bara sjukt och inte alls passande på en måndag morgon. Varför? Katt-helvete. Avlid.
Den va helt jävla köttad också, är min katt den nya Jig-Saw kanske? Frågan hänger i luften.
Aja väl i skolan så var det chiiill, och när den efterlängtade lunchen infann sig så jävla slog vi på stort. Bamses. De första vi tänkte på, de va ingen tvekan. Efter 2 veckors bojkott så slog vi till. Och det va så jävla värt de. En saftig jävla Bananpizza bjöds de på. Jösses i taket.
Väl efter skolan så skulle jag, Eric, Nicole och Julius ta ett besök till Konsum i slussen för att jag och Erico skulle inhandla buss-nöd-proviant i form av ESTRELLA Sourcream And Onion Less Fat chips och Cola. Detta va typ det bästa valet i våra liv. I alla fall, på vägen dit så går vi förbi Pressbyrån och vad händer inte där om inte... Det står en Mörkhyad man, antagligen va han påtänd som en jävla majbrasa. Eller så hade han bara inte alla kineser i fabriken. Han stod i alla fall där. Inget konstigt i sig, men det ganska konstiga var att han hade hasat fram hela jävla dasen och stod med det i högsta jävla hugg. Och ba, pissade som en jävla brandmanspraktikant. UTANFÖR Pressbyrån, det va ju fan fullt med folk där runt 15.30. Gör man så? Även om man är högre än åtta höghus? Jag skulle nog inte gjort de. Fast han kanske hade en baktanka med det hela, han kanske vill bli tagen av ordningsvakter/polisen så han fick värma sig i något häkte några timmar. Inte vet jag.
Amen juste, det va jävla äckligt också, vi skulle ju fan gå förbi där? Så vi fick fan löpa åt sidan, han va ju helt vild med snasen, verkade inte som om att han kunde kontrollera den till fullo.
Jaja, väl på Konsum så gjorde vi det man brukar göra där. Nicole åt godis från lösviks-godis-behållarna(Jävla tjyv). Och jag och Eric inhandla våra dagliga behov. Nicole hittade även sitt gamla favoritgodis och utbrast i ett "VA! Köp den här, du kommer inte ångra dig." Så va gör man inte, och jag ska väl inte ljuga. Den va god, som fan!
Fick tydligen inte sprida ordet om denna. Så ja, men så ser den ut i alla fall. Bara springa till Konsum Slussen och leta upp något liknande.
/ Mathijas.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, vilken jävel alltså.

Estrella

2009-12-07 @ 18:28:09
Postat av: M

Helvete. Hur kunde jag skriva fel, Igen? :O

2009-12-07 @ 18:56:55
Postat av: Anonym

Hahaha, shit happens.

Kan vara för att OLW sätter sig i huvudet mer, omedvetet, bland annat för att lärarna säger "fredagsmys" varje fredag.. höh.

2009-12-07 @ 19:19:19
Postat av: Anonym

Blyg kille

2009-12-07 @ 20:34:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0