CoC

Chips Och Cola. Visst fan fyller man munnen med chips, knaprar lite på dem. Sen drar man en sipp Cola. Så att Chipsen bli mjuka. Så gosar man runt dom lite i munnen. För att uppnå BÄSTA möjliga njutning. Är detta konstigt? Är jag ensam om detta..? Det är fan sjukt om så är fallet..

Kul.

Idag, när vi skulle in till staden. Så står vi och väntar på bussen, det är jag, Seb och Tobias. Vi står där, och idén slår oss att King-Liselotte kan köra oss till stan. Great. Men vi väntar ju vid busshållsplatsen ändå. I alla fall så kommer ju bussen som vi skulle med, den svänger in och då säger Tobias, "fan vinka iväg den, vi ska ju inte på" så den drar iväg. Och DÅ NU JÄVLAR HÅLL I ER. Kommer det en medelålders kvinna som ska på denna buss. HAHAHAHAHHHAHH. Och den kör ju i väg. För att vi vifta iväg den. HAHAHAHAHAH och hon ba, börjar hoppa å skutta för att försöka få chaufförens uppmärksamhet. Men det går åt skogen. Då utbrister hon "Jäklarns bananer" och sedan "Oj, ursäkta att jag svor" (som om vi skulle bry oss..?) och sedan "Rackarns, den kunde ju ha stannat i alla fall" HAHAHAHA, vi dör av garv inombords och fnissar glatt. Skadjeglädje är fan den ENDA sanna glädjen. Jösses.
.
True story.

Strömma

Eric knasig man tycker vi, helt normala Värmdö-bor. Snackar något krypterat intimspråk. Säger allt möjligt konstigt och alla i gänget förstår exakt och tycker de inte är något konstigt med de. Enlig han. Är det så jävligt? Eller är han bara från Västerås? Jag tror stark på de sistnämnda.
.
Han har även väldigt svårt med att få ihop alla människor på Värmdö. Vem som är med vem, varför/varför inte. Vilka gäng som regerar i Gustavsbergs C motsvarande Hemmesta Central. Vem som är Kingen över Kolvik och West-Side Mansion-Street. Så, jag tror fan jag ska göra ett så kallat "Släktträd" så han får en mer öppen bild av samhället liksom. Så han lär sig någon jävla gång...

Teater etc..

Våran sköna svensklärare fick för sig att vi skulle kolla på Teater. Idag. Kl:12.00.. Va? Det är ju förfan söndag? Jaja, hon är lite från vettet och verkar inte förstå att unga män och kvinnor sover vid den tidpunkten, i alla fall på en söndag.. Jaja, trots allt så gled vi in till Stadsteatern. Där det visades Bröderna Lejonhjärta. Jag har aldrig varit på teater på de viset. Har väl varit på ett gäng pissiga jävlar nere på Gustavsbergs Teatern, men dom suger ju så hårt. Så hade inte direkt några jätte höga förväntningar. Men ah. Det va fan bra ändå. Skickligt som fan. Två och en halv timme lång. Att komma ihåg två och en halv timmars skådespel är fan skicklig, må jag säga. Nej men den va trevlig. Började tänka på hur hårt Astrid Lindgren lurar små barn. Hon fumlar i dom att det är lugnt att dö. Dö helst så fort som möjligt. Då kommer du till Nangiala och får det kalaskul hela dagarna. Hur skönt är det egentligen?! Snacka besvikelse när man sedan blir lite äldre och inser att det blir inget jävla Nangiala. Inget jävla Nangilima heller för den delen. Utan om du dör, så existerar du inte längre. Du sover, utan att drömma, och utan några som helst planer på att vakna upp. Jävligt läskig när man tänker på de dock.. Asså om man verkligen tänker på de, inte bara, du sover jätte länge utan att vakna. Tänk djupare på de och inse. Inte kul. Självmordsframkallande teater. Tackar för de!

Kanske..

KontoKontonummerBelopp
Ungdomskonto 8**7-*,91* 7** 1*9-0 1,03

Borde kanske börja jobba, men vene asså..

zOOOm

Kan ge en glädjande nyhet till alla mina manliga läsare. Jag har snaggat mig igen. Till er kvinnor som gråter över detta. Ni kan ta er. För jag fick faktiskt för Frida och det är det enda som räknas, så fåck åff.
Söt som fan? Jo jag vet.

6 månader..


.
Skulle inte banga....

The truth hurts..

Johanna says:
mjölk
känns som om ditt underbara smeknamns sakta glöms bort
Johanna says:
-mjölk (L)
-känns som om ditt underbara smeknamn sakta glöms bort :(
.
Mjo, det är väl tyvär så det ligger till. Trist? Kanske ibland. Men vem vill egentligen vara en jävla.. Mjölk..?

Sköj

Att åka skridskor är fan roligt ändå. Eller i alla fall när man spelar med folk som kan åka och man får upp lite spel liksom. Det gick väl sådär för mig, riktigt jävla rostig är man ju nu för tiden men själva grunderna finns ju ändå där, någonstans. Lär få träningsverk i benen imorgon btw.. -.-

En hård tisdag.

Tisdagar brukar alltid va så jävla slitsamma. Jävlar. Börjar 13.15 med att åka skridskor. Sen slutar jag. Det som är så jobbigt med allt detta är att jag måste åka till Sibylla typ nu och äta frukost... Sen måste jag gå hela jävla vägen till Ekvallen... Fyfan säger jag bara..

Hyllning

Nu. Ska det hyllas. Individen som ska hyllas är så sjukt värd det. Tror inte det är många som visat sin uppskattning till denna man. Detta kände även jag så tänkte hylla denna man just precis Nu. Denna man är värd att hyllas eftersom att: Han har nu styrt fest två helger i rad. Båda gångerna har han trott att -"Ah men jag kan ju ha lite krök liksom, det är ju chill, typ 15 pers". Första kvällen slutade med att det kom runt 40-50 pers, sjukt mycket randoms. Det blev fight. Hans glasbord krascha helt. Folk spydde ner huset. Hans jävla tandborste blev avbruten..? Han får skit av sina päron.. osv osv.. MEN trots detta ger han oss Värmdö-människor en ny chans helgen efter. Och ja, det gick väl fan sådär kan jag ju säga nu såhär med facit i handen. Denna kväll kom det cirka 60 pers. Folk spydde ännu mera. På hans trummor...?! I trappen, på Människor..? Utomhus. Fan överallt. Vi tog slut på hans vatten..?! Snuten kom.. Värmdö Polarna kom. Huset va fan i ruiner. Denna man tittar runt i sitt hus och tänker. "Hm..Inte riktigt som jag tänkt mig kanske.." Han har fått lida för att göra sin vänner glada. Och fyfan va han är king för det. Han är så jävla king så att jag till och med nämner hans namn på bloggen. Och hans namn är ju såklart som alla redan vet. Robert Hubbe (Mannen) Flodman! MITT på hyllan ställer jag dig. Och hoppas att allt löste sig.. Tillslut.

Inte å leka med.

Om det är någon som vet hur man styr fest så är det väl fan den gamla räven H***e. Jävla party asså. Kan väl sammanfattas med Kaos.. osv. Vad det ens någonting som inte hände igår? Bengen och allt. Fullspäckat. Najs.

P-igg

Nu vankas det kalas. Då blir man ju pigg som en lärka på två röda diRekt vetu. Fint de. Ses i dimman broooes <3

T-rött

Är trött som en riktig krigare bör vara vid detta laget. Gick fan upp 9 imorse. Av någon dum jävla anledning.. Men det va fan värt de, hihi. Men nu är jag trött som en vissen banan, så ska fan läska upp de och äta chips å kolla på ett eller annat OC-avsnitt. PEACE

Något mystiskt

Trött VS Pigg i skolan.
Vad är egentligen bäst/skönast att vara? Dom flesta skulle väl antagligen säga Pigg, för det BÖR man ju vara i skolan. Men vad vinner men på det? Man fattar vad som händer, okej det kan va bra, men tiden går ju bra jävla mycket långsammare. Man är skit taggad pga sin enorma energi, detta kan leda till att man plugga intensivt och bra som fan, men det kan även leda till att man får damp och kaosar varenda lektion vilka resulterar i typ.. inget positivt i alla fall. NÄR man är halvt död, nästan död. I skolan, vilken jag är 5 dagar av 4 så liksom, ba chillar man runt. Chillar på lektionerna, stör inte. Lyssnar på det va behöver lyssna på. Tar en 10 på Italienska om man skulle vilja det liksom. Livet leker. Tror fan det är värt att vara dödligt trött i skolan ändå. Man förlorar ju absolut ingenting på de. Så varför inte, egentligen?
.............................................  
Pigg å glad?                 ..............................................  Trött å skön?

Hårt

There's vomit on his sweater already, mom's spaghetti. He's nervous..

Vanilla Coke

Det absolut enda..
.
.
..som håller en individ vid liv en hel skoldag.

IIIS IT TRUE

Tror inte det kan vara sant. Men det är det dock. Har fått ett blåmärke på röven. Jävligt skumt. Precis innan röven börjar liksom, typ svanken, men ändå inte. Listade ut att det är precis där man sliter när man gör sit-ups på min sluga matta här i mitt rum. Lömsk jävel asså, måste fan ha nött rätt hårt ändå för att få ont som fan och ett jävla blåmärke.. Knasigt

Träna

Idrottslektion idag.. Kondition och styrka. Kan ju inte vara med än kul.. Kondition, vafan är det? Jag har väl ingen jävla kondition. Styrka i benen? Jag har väl ingen jävla styrka i mina ben? Detta resulterar i utfallssteg i 4 jävla minuter. Detta händer också i slutet av lektionen då man redan är trött. Har därför numera rätt ont i mina ben. Tog fan kål på mig. Skulle nog behöva hålla dom lite i trim i alla fall. Detta va ju helt utmattande. Så ni vet..

Hm..

Mätta glada och helt klart belåtna efter en redig Subway macka inkl. Cola och chips. Kommer vi lunkandes mot skolan. VGY. Vi är i ett slags stresstillstånd eftersom att vi är en gnutta försenade. Då skådar vi en slug liten man, som står ungefär vid huvudingången och spejar. Han ser verkligen lömsk ut och han uttrycker med sitt kroppsspråk att han vill starta ett samtal. Och precis när vi är förbi honom så säger han. "Tjena, är ni intresserade av jobb, ni får 100 kr i timmen!" Väldigt konstig inledning, att säga hur mycket vi kommer tjäna bara sådär, direkt. Jaha, säger vi och stannar för att höra på vad han har mer att säga. Men denna finurliga man har inte så mycket mer att komma med än just de. Vi frågar vad man jobbar med osv, men han har inget direkt bra svar på frågan. Han fufflar fram något om att man jobbar kvällar och helger och har en telefon som sitt redskap. Jobbet var att ringa kunder för att göra Marknadsundersökningar och att försöka övertyga olika människor över telefon om att dom ska byta ifrån deras nuvarande Abonnemang till deras, som tydligen då skulle vara bättre. Okej, säger vi och skriver upp oss på en lista, man har ju i görningen att det är något slugt med allt detta men vafan, vad spelar det för roll. Så ja, nu blir det väl att vänta på ett samtal från denna man som jobbar på sitt antagligen påhittade företag som hette något i stil med "Silencium". Att han inte riktigt kunde säga sitt företagsnamn bara sådär direkt, va ju också inte minst sagt väldigt skumt. Eller.. Så väntar det en lång, plågsam natt i någon källare. Med just denna mystiskte man, läder, och piskor. Aja, det kan ju också vara najs. Om man gillar de..

UN SOMMER 10




Hälsningar från mig.

PS dock skulle det sitta fint med lite snöskidor. INGET MER OKEJ! Men va? Ta det lugnt...


Va sas?

Skadeglädje, är den enda sanna glädjen? http://existenz.se/out.php?id=20264

How can I be so heartless?

En liten smyg tanke. De flesta människor luras ju nu förtiden. Och varför skulle inte detta kunna ske även i Haiti. DOCK en jävla blåsning i så fall. Absolut inget jag tror seriöst på. Men. Vore ju bittert om det så vore. Tanken är i alla fall att: Haiti, fejkar hela jordbävningen. Fejkar alla kroppar, allt. Rubbet. För att sedan få en jävla massa stödpengar av de rikare länder som är villiga att känna en gnutta empati. Bara Sverige har skickat ner runt 6 miljoner och mer lär det bli från vår sida. Och vi är ju kanske inte det mest välstående landet i denna vida värld. Så lovar att USA ska vara as coola och överlägsna så dom skickar runt 100000000000000000000000000000000000000000000 miljarder.. Ja i alla fall. Att fixa hela fejken var nog kanske inte en billig kaka. Det kanske slutade med en sammanlagda kostnad på kanske 10 miljoner. Kostar ju en del, riva en DEL hus, närmare bestämt typ 2 miljoner. Mecka ihop fejk kroppar osv, osv. Ja men ändå, It's a hell of a profit. Stefano hade varit nöjd.
.
Nej, hur fan kan jag. Usch på mig. Skicka mer pengar förfan. Det är sjukt hemsk.
Make love, not earthquakes.

Jadå

Farbror Baloo bjuder på myskväll. Det är lugnt, jag fixar de.

V'saru?!

Vad sas, vad det någon slags fest igår eller? Något jag missade kanske. Känns segt. Eller så är det minnet som sviker, ytterligare en gång.. Najs var det ju i alla fall. Trots allt. HEJDÅ

Hm.

Jag är fan en dålig och svag människa. Trodde jag kunde avstå från dessa 'gay-serier'. OC och One Three Hill. Men ah. Nu är det nog kört. Min syster har alla OC boxar. Och alla säger ju att det är så hiiiimla bra. Så det borde ju va sevärt i alla fall. Låt se.

Dags att stå upp

All dess äckliga mat?! Som inte ens är äcklig. Det är bara samhället som har skapat en slags trend att "det ska vara äckligt" Det lackar man ju fan på ändå. Vadå Pytt i panna. Det är ju fan riktigt gott. Och typ, Senap. Måste man ju ha på korven liksom. Och Kaviar. Det är ju så fint. På en saftig macka. Leverpastej. Sjukt underskattat.
Tror nog att de flesta människor egentligen gillar dessa produkter. Men, dom vågar inte riktigt stå upp för sin sak och kämpa för den. Så därför har jag startat en kampanj för detta Kaviar-Kampen 2010. Kommer förmodligen även bli någon slags demonstration för detta. Är du där?

Dagens OK

Dagens OK inlägg: OK!

HE

http://existenz.se/out.php?id=20048 Klockrent kul ju. Tänkt om det skulle hända, på riktigt. Knasigt i så fall.

SP

Vad saru? Funkade inte länken, klart som fan den inte gjorde. MEN http://www.FreeSpotifyPremium.com/index.php?referral=61318 denna funkar galant. Bli bara medlem så är det klart, GOGOGO!!

NAAAJS!

http://www.premiuminvites.com/?r=97477 gratis Spotify Premium. :D Vem fan klagar på det? Inte jag i alla fall, och ni lär ju inte heller göra't. Fan bara att bli medlem. Sen är det bara att lyssna lugnt och fint. Utan reklam :D GOGOGO!

Routines..

Ja, vad ska man säga. Hitler har en hund..
Eller att nu jävla är det verkligheten som väntar bakom hörnet. Och jävlar vad jag har rutiner på mornarna. Mamma skrattar alltid lite lätt åt mig när jag gör allt minut för minut. Alltid samma visa. Varje morgon. Innan skolan.
Det är jävla skönt med rutiner faktiskt, i alla fall på mornarna, man behöver inte tänka på vad man ska göra. Hur man ska göra det och när. Utan det bara händer.
.
Vakna, är det största problemet. När detta är löst så flyter det på. Oftast. Gå upp: 07:20 va jääävligt arg och flummig för att man fortfarande sover så man fattar ingenting. In i duschen: 07:21. Duscha till runt 07:27. Torka sig och klä på sig till 07:30. Gå ner där min kära mor har förberett frukost som oftast består utav Havregrynsgröt, en eller två mackor och juice. Ät upp skiten till 07:39. Fixa håret och borsta tänderna 07.41. Klä på sig och gå till bussen som avgår 07.45. Sov på bussen med hög jävla musik, och om någon stör dig. Flipp. Lunka till skolan, bli skrattat åt för man ser ut som en liten och jävligt sliten kines med dessa små ovakna ögon. För att sedan vakna långsamt och fint. Sen är man inget annat än på topp för en härlig skoldag! Detta gick fint idag, även fast jag inte gjort allt detta på cirka 3 veckor. Höll mig vaken nästan hela dagen, råkade dock somna cirka 15 minuter på Italienskan men det är inga konstigheter. Paolo tyckte det va kul och uttryckte sig något om att det är lika bra att sova som att vara vaken på hans lektioner. BTW. Om mamma har jobbat natten innan. Så är allt kört. Då, vaknar jag alldeles försent. Äter inte frukost. Kommer försent. Eller missar en större del av dagen. Tacka vet jag att Mor inte jobbar allt för ofta. SÅ nu vet ni. Efter skoldagen så kan schemat se ut hur fan som helst. Eftersom jag inte gör något på dagarna, så man gör det som kommer liksom. Som idag till exempel. Då spontan köpte jag och Erico en påse chips och en 1.5 cola. Gled hem till mig och chillade med Wiggo. Och eftersom jag är ledig imorgon så lär det bli hårt jävla chill resten av kvällen. Skön start på eländet. Helt klart.

ÖL

Dessa stackars människor som luras av alla dessa "ÖL" sorter som inte ens är ÖL, knappt i närheten. Sebban fick nyss en kvarbliven Miller av mig i födelsedagspresent. Denna skit smakar ju fan Cider, hur får de ens säga att detta är ÖL? Knasigt. Dyrt är det också. Ännu knasigare....Hm.
SPENDRUPS, är ÖL. Hej

De tre

Jamen visst suru, De tre slår till igen, dock på stort denna gång.
Planen va iskall, nemas problemas trodde alla, frid och fröjd. Tills det slog mig att det var röd dag igår, och även idag. Så bussarna borde gå lite tokigt, detta kom jag dock på efter jag betalat biljetterna via datorn. Så ja, sista bussen skulle gå 02.35 från Slussen och bion skulle vara slut 02.30, så ja. Vad gör man inte, jo man håller detta minimala problem hemligt tills efter bion, för att inte skrämma iväg dom två andra små krymplingarna. Det skulle ju bli jätte jobbigt, för jag hade ju redan betalat skiten och va taggad på att se den. Så dom vart ju lite lacka när jag sa att vi inte hade en chans att komma hem först en med morgonbussen som går från Slussen 05.28 :) Ja, men vad gör vi inte utav denna situation, jo självklart. Det bästa. Så varför inte glida på road-trip, det vill ju alla en Onsdag natt när det är snöstorm och runt 10 minus grader ute. Så ja, vi går från Stureplan, där vi kollade på bion. Till Slussen, för att liksom "det är ju skönt att gå lite". När vi äntligen är i Slussen så var det tydligen tabu på att sätta sig på Slussen Donken, i alla fall sitta där i 3 timmar i väntan på bussen. Så vi gick till Gullmarsplan och dit kom vi efter ett och annat. Väl där så glider vi runt, kollar in vår underbara skola, värmer upp lite inför måndag. Just där började dom skratta hejdlöst åt mig, inte fan visst jag vad det var om, men förstod ganska snart.
Ja, så jävla kul var det ju trots allt inte. Tröttheten kanske spelade in lite på Natthumorn?
.
Efter detta mös vi vidare för att ta en jävligt välförtjänt och välsittande Kebab-tallrik på Trafikets Kebab som tydligen har öppet 24/7. Riktigt jävla king ska ni veta. Efter detta så är klockan runt 05.00 och vi rör oss mot Slussen för att sedan glida hem till en varm och mysig säng. Jävligt trevligt, skulle dock kunna fullbordats på ytterligare ett sett, vad det nu kan vara.....Hm......?
Det kanske sjukaste med denna trip är att allt va fan jävligt kul. På något vis, det va typ nice. Att bara glida runt i Stockholm Stad by night i snövädret och bara snacka om vad fan som helst.
.
Frågan då, var det värt de? Att glida i Stan i 3 timmar för att kolla på den omtalade Avatar. Ja! Säger jag, rakt av. Eftersom jag hade så dåliga förväntningar om denna film. Den är Sci-Fi och allt detta. Så ändrar jag mig helt. Denna var bara för jävla bra. Bra story. Bra gjord. Spännande. Inget allt för överdrivet. Storslaget. Förstår också varför den tog 15 år att göra och att det är en av de mest påkostade filmer genom tiderna.

AVATAR

Ja, Jag Seb och Eric ska detta masterpiece ikväll. Hoppas den är lika jävla bra som alla säger. Annars blir jag ledsen. Ska se den i 3D också så inget borde ju egentligen gå fel.
.
.
Sci-Fi filmer har aldrig varit bra, någonsin. Och det verkade vara samma skit med denna, dålig, överdriven, konstig och bara allmänt konstig. Men efter ett antal recensioner jag sett och hört så verkar det som att den faktiskt kommer ändra min fördom om Sci-Fi filmer. Eric har nämligen sett denna rulle, dock utan 3D och han tyckte den va så jävla bra så det va tydligen värt att se den även i 3D, kan detta vara ett gott tecken? Vi får väl se!?
.
PEACE

W to iggo!

Beware of the dog, he may lick you to death.

.
Har kommit på att Wiggo är coolast i världen. Nomineringen löd: Han är så jävla söt. Han är stenigt jävla cool. Om man lägger honom upp och ner och ut och in på en oskön och hård/spetsig sten, så skulle han göra det skönt för att sedan chilla hård just där. När han inte chillar så hårt så den hårdaste chillaren blir avundsjuk så har han den sjukaste energin någonsin, han hoppar och leker med allt möjligt skit tills han faller ihop och dör av trötthet. När han är ute så hoppar han i snön så han ser ut som ett snö-monster, för att sedan ångra sig något enormt när han fryser om sina små tassar. Då gör han självklart det bästa av situation och hoppar högt för att slippa nudda marken så ofta. Men om han fryser allt för mycket så får man ta upp honom och stoppa honom innanför sin jacka, där han sitter och skakar av köld. Stackars liten. Man blir ju bara för glad av att se på hur han beter sig. Jösses må jag säga. Han är ju bara för härlig. PUSS PÅ DIG!

Helt klart sjukt.

Sjukt, va ordet. Smekte One och There's nothing for me here på GH nyss, till och med GH legenden Sebastian var imponerad. Det är stort.
Det var typ de, som var värt att nämna på bloggen just nu. Man gör ju inte allt för mycket anmärkningsvärt om dagarna såhär års så, aah känns lite ovärt att skriva om't. Jaja, kan väl ta och Gratulera Tobias Hunken Rybén på den stora dagen, han fyller 17 år detta år, dock inget att hylla för, det kan ju vara det ovärdaste året. 17, vad är bra med det? Jo, det är bara 1 år kvar till 18. Men men, Grattis som fan i alla fall. Puss gubben <3
.
Nu väntar en till lång och tråkig natt framför datan med Seb och Bloons Tower Defense 3, tung spel btw. För testas av samtliga. PUZZ BEJBIIZ. <3333

RIN

Står ju såklart för just Räddaren I Nöden. Än finns det hopp sas det, ohja. Hoppet är hittat. Bra F. <3

Kul

Det visade sig att det är ju fan Lördag idag... Hårigt att ingen Facebookar om det så man vet.. Så nu sitter man här, en Lördagkväll och har det så rooligt så man inte vet vart man ska ta vägen. Värt. Funderar fan på att gå och lägga mig nu, bara för att ha något att göra. Men nej, det är fan emot naturen och än finns det hopp för att det ska hända roligheter denna afton. Men nej, jag är inte bitter för de inte. Eller jo.
.
Nej men vadå, jag kan ju alltid kolla på film.. Ensam..? Jag kan sitta vid datan och vänta på att någon ska skriva så jag har någon att prata med..? Nej nu till muntrare nyheter, är Het som fan på GH Now-a-days. De omöjliga låtarna är numera ett faktum. Smekte Cliffs of Dover, F.C.P.R.E.M.I.X, Cult of Personality, My Curse och Before i Forget idag, ja.. Är mållös.
.
Nu ska jag roa mig. Hej

Oklarheter..

Finns ganska många resterande frågor angående dagen igår vid namn Nyårsafton. Skulle uppskatta om jag fick svar på några i alla fall.
Dessa lyder som följande.
  • Varför har jag 18 öl kvar i min väska, när jag endast tog med mig 13..?
  • Varför har jag 4 st Pressbyrån tändare i min jackficka för..?
  • Vem är den mystiske mannen som påstod att han bor granne med mig..?
  • Vem FAN är den mytomspunna Edner..?
  • Var det kul eller jävlig kul..?
Frågan är även, vem fan kan svara på dessa..? Jaja, får väl vänta å se, vad det är för ensam skäl som kommer ihåg saker från det nya årets afton.
PUZZ

O'rLY

Detta är ingen mindre än Baloo. Farsan Baloo.
.
.
GODNATT! <3

2010-01-01

Är fan utslagen asså. Tror fan det va riktigt najs igår, men vad vet jag? Bered er inte på saftiga blogg inlägg idag inte.
.
Puss

Nyår..?

Ja, det va nyår igår.. Och sen..?

RSS 2.0