ännu roligare

Det absolut bästa på marknaden i min djupa röv. Har käkat M-Stak nu typ 8 gånger. Och har fan gått ner 1 kg. SKÖÖNT. Har dock inte följt doseringen så de ska de börjas med nu i 2 veckor framöver. Om de inte händer någonting då blir jag så ledsen så att de inte blir någon kycklingdans alls. Varken glad eller ledsen..

Kul

Skönt att jag kom hem nyss, och äter middag nu.. Dagen va lång och hård och avslutades med ett G-Matte-prov utan dess lika. Svårt som ba attan. Skönt att de va G. Imorrn väntar VG-MVG. Tänkte förbereda mig för de. Så efter skolan blev de gym och sen direkt hem till pappa. Han fick också en jävla massa problem med MVG uppgifterna,, så han satt och knepade på dom i typ en timma medan jag satt och kollade på det sjukt ovärda programmet "Vem vet mest?" på SVT1. Efter denna timma har jag inte lärt mig ett jävla piss och geniet till Matte-lärare har löst 1 uppgift av 4.. Värt som fan. NEJ!!!! Så nu hänger G på ett matteprov på en skör jävla tråd. När hände detta senast? Aldrig hänt... Kul jul.

tunga dagar innan lovet

Idag är det en lång dag. Går ända fram till 17.00 och på sista lektionen är de matte-prov som gäller. Efter detta är det gym, sen hem till far för att plugga ännu mer matte eftersom det är VG-MVG del på Torsdag-morgon. Skönt. Hejs

nattfotboll

Inatt så spelades de fotboll med skolan. De va en så kalla Cup.. Har jag inte spelat på länge så de va sköj. Ännu roligare var de att vi vann typ alla matcher och kom till Final. Rätt sjukt, för vi hade bara en person i klassen som spelade fotboll. Cattis, som dock va jävligt bra. I alla fall rätt nöjd med en finalplats trots att de inte höll ända fram för vi förlorade efter typ 5 sudden death straffar. Segt... Men ja. Kul som i jul i alla fall.
.
Kom dock hem typ 03.30.. Så va hyfsat trött. Skönt som fan att vara "ledig" idag dock. Sov till 14.00, chillade lite, sen kom Friiiiidis hit så de va grymt najs. Nu ska jag kötta lite matte i och med att vi har prov imorrn, AS kul med Matte B. HEJDÅ

de blir å kötta

Idag var de en hyfsat normal skol-dag. Man är trött nu såhär efter osv. Men det är långt ifrån över. Tills man får lägga sig och sova. För nu väntar, gym. Hem, äta osv. Sen in till Gullmarsplan och Enskedehallen 22:00 där Nattfotboll väntar. Det är alltså som en turnering mellan skolans klasser. Denna kan absolut inte äga rum på vanlig tid utan de ska vara på kvällen/natten och håller därför på mellan 22.00 - 02.00. Först DÅ. Får jag åka hem och sova. Dock skönt att jag är "ledig" imorrn. I och med att vi ska kolla på Babe på Italienska så känns det inte så värt att åka dit, utan ska stanna hemma istället och "plugga matte". Kommer bli rätt tvär-rått etc.

de va bättre förr



ajaj

Var och gymmade på en söndag. Fan va onödigt. Fan va segt osv. Va rätt taggad när jag åkte dit, men sen var de kört. Körde ben i typ 20 min. Sen orkade vi inte längre. Så de slutade att vi satt i bubbelpoolen i typ 20 min, basta och sen drog vi.. Slutsats. Gymma inte på helger.. Även fast man chillade kvällen innan så är man sjukt seg eftersom man inte rört på sig under dagen.

soft

Rå-soft att blogga på helger? Nix. Är ju fan aldrig hemma. Så de blir svårt. Sry. I fredags så drog vi till Sebban direkt efter skolan, snaggade hela gänget och drog sen och käkade pizza, tillbaka till seb för att göra de man gör på fredagar hos seb. Rätt soft night. Dock en del trubbel.. Ajaj.. Lördags. Trött som en mås, så drog från seb hem till jeppe med seb å johan där käkades de tacos till frukost, alla va alldeles för trötta för att leva så de blev en del skratt åt massa tråkigt. När vi va helt stendade så däckade hela gänget i jeppes rå-softa soffa.. Tog sedan med mig seb hem till mig och käkade middag de blev...Tacos... Nu vare dags att leta fest och vi letar fibrilt. Helt utan resultat. Död lördag. Men tillslut vid typ 22.00 så beger vi oss mot nacka och julius house. Väl där, så ska alla dra till stan på en sjuuk fest. Men den sket sig så vi står oförstående i medis och undrar om det är en soft eller osoft lördagskväll. Vi kom tillslut fram till att den va rätt osoft så vi gled hem. Fick med mig Frida så fick trevligt sovsällskap i alla fall. Idag söndags så väntar de först å främst gym. Soft. Sedan bio ikväll. Green Zone. Hoppas den är tung. Annars blir jag ledsen och gör den-ledsna-kyckling-dansen.

T

Ännu en nyttig dag är inkasserad. Men inte nog med de, så har jag haft en jävligt chill dag, kom till skolan 10.00 och fick reda på att vårat Samhälle var inställt... Och att alla skulle skita i språket. Så jag kom till skolan för att spendera en 4 timmar hål-timme.. Värt.. Ja kanske faktiskt, vi gled hem till Liten (Matilda). Väl där så tvingade vi henne att göra pannkakor till oss män och hon hade ingen val.. Så de vart lite pannkakor men inte så alla blev mätta så den stora måltiden blev tortillini med parmaskinka mycket värt. Sen jävlar åkte vi till Sickla och kikade in lite. I skolan vare två lektioner kvar sedan blev de gym för att sedan avrunda de hela med en middag med hela familjen.. Trevligt.. Värt inlägg yes, hejdå

Nyttigt

Ännu en nyttig dag startades med en skål gröt samt en macka + kaffe. Två lektioner sedan lunch i form av feta-ost pasta som även inkluderar salami och soltorkade tomater, gott som fankiken. Idrott där vi spelade fotboll och när det är lagsport på schemat så jobbar man tills man dör för att inte förlora och även förlora sin heder. Därför va detta ett rätt så jobbigt pass, kan kanske vara för att jag har så pissig kondition också.. Vem vet.. Efter detta en banan.. Anmärkningsvärt. Runt 16.45. Super-piller. Sedan dra till gymmet för att köra rätt så hårt ändå. Proteinshake. Nu äntligen hemkommen och en portion Lasange med hårtbröd samt mjölk och banan väntar. Känns bra...

Dagen T

Soft dag. Började 11.45 så sov skönt och länge i morse. Väl i skolan så hade vi redovisning av våra projekt "Mina Drömmars Stad" det gick faktiskt väldigt bra, jag hade inte pluggat alls till detta utan tänkte att mina förkunskaper får räcka. Vi hade inte heller planerat hur och vilken ordning vi skulle redovisa de hela och våran Spjutspets Eric T vart kritiskt magsjuk igår kväll så faktorerna för att de skulle bli bra va väldigt få med ack.. Så bra de gick ändå, resterande grupper fick rösta på intressantaste redovisning samt idé.. Och vilka vinner om inte min grupp. YÄ ROCK fick en påse Haribo bland mix. TOTALT värt.

Rätt nöjd

Vi var ju som sagt hos Natta i fredags och där har dom ett litet gym i klass med Gustavsbergs-badet. Dock så hade dom en bänkpress och jag passade då på och kolla vad jag maxade. Var ju inte direkt i mitt bästa träningstillstånd och har nästan aldrig bänkat eftersom de inte finns någon bänk på de extremt grymma gymmet GB. Men hör å häpna så klarade jag 70 kg trots allt. Är jag faktiskt rätt nöjd över, 5 kg till och jag tar min egen vikt som typ är något å vara stolt över. Något som jag är lite mer stolt över är att jag tog 52.5 kg på bicepscurlen med rakstång. Vilket jag tycker är rätt mycket, mer än vad jag trodde jag skulle ta i alla fall. Jag gör framsteg, great success.

Summerar..

Helgen som jävligt lyckad, faktiskt. Skön fest hos Natta i fredags, chill med folk. Kul som fan att bada i deras lilla pool-avdelning som va hyfsat sjuk, som allt annat i det där huset. En till skön fest hos Sandra, chill med folk. Dock inget som var utöver de vanliga, men ändå najs. En chill söndag med en lång mys-morgon. Sedan bad, bastu på GB och även chill hos mig med Sebban. Lär avrundas med en rulle nu på kvällskvisten. Mer av sådana helgen så klarar man av veckorna galant!

Gårdagens i särklass roligaste

-Jeppes klassiska "Stork-dans". Den gör alltid succé. Skönt som fan.
.
-Dricka öl ur alla möjliga slags vaser. Inte speciellt gott. Men jävligt random och stek.
.
Dock så vinner de som jag ska berätta för er just NU..
Jag och Frida fick lite tråkigt på kvällskvisten så vad gör man inte? Jo precis. I alla fall efter ett tag så stormar Jeppe och Seb rummet och det blir väldigt jobbigt och pinsamt, för dom typ hoppar i sängen... Jag agerar snabbt och tänker att attack är alltid bästa försvar. Så hoppar upp ur sängen och jagar dom jävlarna med ni vet vad.. Dom blir såklart livrädda och springer för sitt liv. Jag stänger och låser dörren. Vad jag dock fick höra idag var att Seb hade varit så rädd så han hade ramlat ut ur rummet och ner för hela JÄVLA trappan och typ DÖTT! Haha.. Rätt åt de aset.. :)

vilket jävla liv man för, konstigt att man inte dör

Idag är de fest på G .. Igen.. Dock så somnade jag typ vid 19(trött efter gårdagens bravader..) så missade den bussen alla ska ta, så får därför sitta här hemma och köra lite grogzz för mig själv för att inte komma allt för långt efter. Får även åka dit helt ensam.. Segt men ändå värt. VI hörs i dimman

Quote of the day

Ett gäng skrattar högt. Jag kommer bakom och frågar vad det är frågan om och får svaret av Matilda (Liten) - "Nej men jag råkade typ köra upp mitt finger i Lovisas ANAL! HAHAH!" Emh, aah men okej... Springer rädd därifrån.

Torsdagens sjukaste

För ungefär en timme sen var det torsdag. Och då skulle de kommit en DAGENS SJUKASTE!!!!!!!!!!!!!!! :O Men glömde de så det blir Torsdagens Sjukaste istället. Det var i alla fall när Jag(Mathias) Sebastian och Jesper skulle ta en simtur efter gymmet så upptäcker vi något spännande. Och de var att det låg ett antal jävla KANOTER i 25 meters bassängen. Hur sjukt var inte de. Dom paddlade runt där av någon jävla anledning, helt iskalla, som om det va rätt vanligt en torsdags-kväll. Hur sjukt som helst......

nd

Nyttig dag. Som fan faktiskt. Började med en redig frukost. Käkade sen en Pasta innehållande parmaskinka, feta ost och kyckling. Jävligt god och nyttig. När jag kom hem så slängde jag i mig 2 mackor och en banan + super-power-pills. Tränade som en vilding. För att sen äta middag i form av någon fisk grej.. Ja de va ju kul en dag, de lär inte va så himla kul efter ett antal veckor.. Men de är bara att slita. GOGOGO

feggis

Är ett as shysst uttryck. Kommer ursprungligen från ordet "Fegis" men för att mena de man vill mena så måste G'et vara hårt, och då blir det två G'n i stavningen vilket leder till Feggis. Du är en Feggis om du: Trycker på STOP knappen / "Plingar" när du ska gå av bussen. Du är alltså för feg för att vänta på att någon annan ska trycka. Och om ingen trycker och ingen ska på bussen, ja då är det bara att åka vidare tills den stannar. För man vill väl inte vara en Feggis. Du kan även bli en Feggis om du går och lägger dig alldeles för tidigt. På helger/lov är det runt 06.00 tiden och på vardagar runt 01-02 tiden. Om du då går och lägger dig innan dessa tider är du Officiellt en Feggis, och de vill du inte va? Så passa dig, och lyd reglerna så ska detta gå bra.
.
PS. Inget av detta bör tas seriöst! DS

Tada

Har kommit fram till den senaste bantningsmetoden, och den är helt lysande. Enkelt och bra, börja bara i Nacka Gymnasium. Gå där i 1 år sen jävlar ska du se. Det är cirka 1 mil till skolan från Värmdö Bussen så varje morgon innan skolan och påväg hem från skolan så får du dig en redig jävla promenad. Detta ger dig din dagliga motion. Sen när du ska äta i skolan så serveras mat i form av kaninfoder. Detta leder till att du inte äter något överhuvudtaget. Vilket i sig kommer göra dig smal som fan, eftersom du bränner kalorier som fan, och får inte i dig några alls. LYSANDE som sagt.. Om du dock vill bli fet som fan så är VGY ett grymt alternativ. Kanske just därför alla tighta tjejer går i NGY och inte en enda på VGY... Skit..

Dagen S

Dagen Soft så klart. Idag har jag levt blogg-livet. Tycker faktiskt jag förtjänar att leva de liv som den store bloggaren jag faktiskt är. Började med att gå på Möte med någon slags Miljöförvaltare, hon snackade massa gojja om Rinkeby-Kista området... Efter detta så gled vi och käkade lunch på självaste Il Piatto, mycket värt och gott. Väl efter de slank vi till Sture-gallerian och mötte upp Julle-Bull, Hehe-Tobbe och Liten som satt och fikade, så vi joinade, chillade och snackade ett tag, tog sedan en så kallad  "take-away-latte" och åkte till skolan.. Hade en lektion där vi snackade SEX, sen vare slutt.. Chill yes, nu blir det matimat och gym. Najs som fan. xoxo

Rinkeby = NICE

Skulle till städernas stad förra veckan, men vi sköt på de eftersom vi fick en guidad-tur just imorgon, en tjej samt en livvakt som ska visa oss runt lite samt ge oss vettig information, vad de nu skulle kunna vara. Lär bli en upplevelse.
.
De hela positiva med detta är att jag börjar 10.00 dock i Rinkeby. Väl där ska vi ju bara chilla runt och kolla, sen typ framåt lunch så drar vi hemåt dvs Gullmarsplan där vi typ käkar lunch, sen skriver lite på vårat projekt, sen vid typ halv fyra så börjar våran mycket intressanta och lärorika Levnadslära och det är ju sex som står på schemat, får se vad dom har att lära oss denna gången.
.
Efter allt detta skoj så är det hemgång, käka, sen vidare till gymmet och ett massivt pump. GOA GREJER

träning

Nu jävlar ska de hända grejer. Har beställd och även fått hem mitt gulliga lilla paket som innehöll Animal M-Stak och även 1 kg Whey-80 bara för att ha något smaskigt protein efter träning. Så nu ska jag se om A M-Stak verkligen är "det mest kraftfulla muskelbyggarpreparat jag någonsin använt. Animal M Stak är nr.1" som dom påstår. Det verkar ju rätt livsfarligt och när jag nu ser paketen så blev jag lite smyg-rädd faktiskt.
.
.
Det ser ju inte direkt så himla hälsosamt ut, och Mor blev lite skeptisk. Hoppas fan de är lika bra som alla påstår, då blir jag lycklig och gör kycklingdansen.

Ahrå

Nu ger jag er filmtips. Som ni dock kanske redan sett men den är sjukt bra i alla fall. Filmen heter Se7en. Brad Pitt och Morgan Freeman i huvudrollerna som kriminalare. Dom får en jävligt jobbig massmördare på halsen. Sjukt smart och genomtänkt story. 4/5 Dr.Oetkers

tung

Ett konstig prasslande hörs, jag funderar på vad de kan vara men kommer inte på något rimligt. Därför beger jag mig ner för trappan för att lista ut vad som försegår. Väl halvägs i trappan ser jag en påse, något som rör sig i den. Till min förvåning så tittar ett huvud som tillhör Wiggo ut. Han ser nog mer förvånad ut än mig, jag ler och tänker att han är king. Sen glider han in i påsen igen och gör sin grej.
.
Han borde ju få pris som tyngst i världen. Enligt mig då förstås.

AIW

Alice in Wonderland. Kanske inte världens bästa film men den var helt OK. Cool och så, men aah..

Alice i underlandet

3D, värt? De återstår att se. :)

Osvenskt

Ikväll ska jag göra de som alla vanliga svenska familjer ska göra ikväll. Äta middag i form av Kött med potatis, bearneissås och dricka cola. Sedan spika mig i soffan framför Melodifestivals-finalen med Mor, P och Frida. Äta godis och dricka läsk.. Kul

Film

Har nu kikat på både Snatch och Danny the dog. Riktigt fina filmer må jag säga. Om ni vet något liknande så blir jag lycklig :) Snatch är ju väldigt lik Pulp Fiction med allt fram och tillbaka. Smart som fan. Danny the dog, hård jävla film där man blir sjukt taggad på att typ träna varje dag så man en vacker dag slåss lika jävla vilt som Danny. Dock ganska känslosam, han är trots allt lite gullig lille Danny.. HIH
.
Ska nu köra mig igenom era Tips på filmer, återkommer med betyg (:

My body is my tempel

Nu ska jag till gymmet. KÖTTA

sexualkunskap

Var de på schemat idag på vårat mycket viktiga och lärorika ämne Levnadslära. Självklart kom ämnet om varför killar blir players och tjejer horor/slampor om dom knullar runt mycket med olika tjejer/killar. Då kom jag självklart att tänka på det brillianta citatet. Som jag dock inte vågade yttra just då. Men de lyder i alla fall såhär:
.
Tänk på en nyckel, en masterkey. Som kan öppna alla lås. En sådan nyckel är ju en jävligt cool och bra nyckel. Medan ett lås, ett lås som kan öppnas med alla olika slags nycklar. Är ju ett jävla skit lås, dåligt osv.

dödsuppdrag

Vi har börjat ett projekt i skolan som går ut på att "bygga om" en statsdel som tillhör Stockholm till sin "Drömmars stad". Av allt att välja på så fick min grupp såklart Rinkeby/Kista området. Dock rätt spännande och intressant. Dock heeelt livsfarligt att vi ska till Rinkeby imorgon på besök. Där ska vi fota miljön, prata med människor som bor där osv.
.
Frågan är, är det verkligen så livsfarligt som alla säger? Eller är det värre? Återstår att se. Om jag nu överlever.

FRÅgar publiken

Ah, nu frågar jag ER, alltså publiken. Fast egentligen så frågar jag bara Hubbe, för det är ändå bara han som kommer att svara, eller har jag fel? Frågan lyder. Eller är det ens en fråga? I alla fall
.
Kan ni (du) säga några sevärda filmer, dom måste inte vara bra som in i helvete, fast de är ju dock alltid positivt. Dom kan liksom vara lärorika eller bara filmer som man måste se, för att vara en fullbordat människa. Langa på, vore underbart.

Inte en kväll i juni, direkt

"Sushi, vad är de för jävla bögfasoner?" - Anonym, men antagligen var det Hubbe eftersom det bara är han som kommenterar min blogg. (Skäms på er andra)
.
Det var en stormig natt i början av november, det var bara cirka 5 grader ute och spöregnet piskar mot våra kroppar. Jag och min 5 arbetskamrater sliter på en båt, det har varit riktigt dålig fiskelycka den senaste månaden. Vi börjar hålla på att svälta ihjäl. Men äntligen, efter mycket blod, svett och tårar. Så får vi jackpot. Massvis med fisk, men alla är så utsvultna att vi bara tar fisken i bakfenan och käkar skiten rå slänger även på lite kryddor som finns i närheten i form av: Sjögräs, soja, ingefära och stark jävla wasabi.
.
Bögigt säger du?

T

Skoldagen var värd? Nix. Satt och lyssnade på oviktiga saker i cirka 4 timmar. Åt dock Sushi till lunch, så de kanske va värt trots allt.
.
Kom hem typ 16 och åt en så kallad hederlig "mellis", nu då, tänkte jag träna, dock hemma för orkar inte åka iväg. Sen ser de ut som de blir att fara till frugan. Trevligt, yes :)

internationella kvinnodagen

Vad är det för jävla påhitt egentligen. Vad vinner ni kvinnor på att få ha en egen jävla dag? Känner ni er speciella då?
Jag vill fan ha en Internationell mändag....................................
.
För er känsliga jävlar, så driver jag ju förfan bara.

grubblar

Över vad som egentligen är jobbigast. Va lite smått halv seriös i skolan, hänga med liksom, ha koll på läget. Eller att ba skita i skolan helt. Eller va där men bara lalla. Har räknat ut här med min smarta hjärna att det är nog fanimig lika jobbigt. Eftersom att: Om du är i skolan och hänger med, så behöver du inte få panik dagarna innan provet, utan du bara chill läser på lite, och sen kan du de rätt hyfsat och får typ VG på skiten. Jobbet här att vara rätt seriös i skolan, orka ta in mycket fakta och sen plugga lite dagarna innan prov. Men om du istället skiter i skolan, ba sitter av tiden. Så får du panik sen när provet är om 1 vecka och du måste tok-plugga på något du inte har en susning om vad det är. Du får en jävla ångest över att du inte kan något och allt slutar i pannkaka och ett G- i betyg.
.
Nu när jag raddade upp de på det här sättet, så ser de ju ut som om de första alternativet både är slappare och dessutom mycket mer lönsamt än alternativ två aka "cool-boy-style"... Ja va säger ni?

Snap back to reality

LOV = Vakna runt 13-14 på dagen. Ät frukost. Chilla runt hemma. Leta upp något att göra på kvällen. Väl hittat de. Ät middag. Sen gör det som är planerat. Kom hem/gå och lägg dig runt 02-04 på natten. Replay.
.
Verkligheten = Vakna runt 07.00. Duscha osv. Åk till skolan. Va i skolan från cirka 08.30 - 16.00. Åk till gymmet. Kom hem vid cirka 19.00. Ät. Kolla datan. Plugga. Sov vid 00.00. Replay.

Jaja

Mhm... Så va lovet över innan man märkte att de hade startat.. Har dock varit soft att vila ut sig, är dock trött som fan just nu, så känns inte som om jag har liksom.. fått ut något av det. Men så är det nog ändå. Vad har jag gjort då? Fan inte mycket asså.. Chillat, för mycket. Bio. Festat.. Värt? Som fan.. Yesbox.

..

Hon lyckades vara vaken nästan en hel film.. Men vad gör hon då? Jo, då åker hon hem..

armaggedon

Detta ska tydligen vara en av världens bästa filmer. Tror jag har missat något, aldrig hört talas om den. Blir nog att se den nu.

Halva dagen t

Första halvan av dagen (T)orsdag har varit trevligt. Väcktes imorse runt 11.00. Vafan så tidigt för undrar ni ju då? Jo det var för att jag skulle till tandläkaren och hade tid 11.30. Sadister som sätter tiden just då.. I alla fall. Efter tandläkaren så gled jag och mor till Dellan Delselius och köpte: Macka, bullar och semlor och begav oss hem till min syster Lisbert. Väl där så smaskades de ordentligt, sedan jävlar vare dags. Det har hänt något med min rygg, så kan fan inte röra på mig, vet inte vad jag har gjort, antingen är det från min och Jespers tripp hem i tisdags natt. Eller så är det för att jag sov bredvid Sveriges sämsta sovare Jesper. Så sov ju som en jävla kuk... Men aja, ont som fan har jag i alla fall. Och Lisa min syster har en massagebänk eftersom hon utbildar sig till sjukgymnast, så nu vet ni även de. Hon är därför en skyjävel på att massera och på de spåret är det. Jag fick i alla fall en skön jävla massage i typ en timma. Sjuk värt. Efter detta gled jag och mor vidare på äventyr ner till GB där vi simmade några rundor, bada bubbelpool, bastade osv. Najs som fan, nu chillar jag i min säng och undrar vad som ska hända härnäst. PEACE

extreme survival

Igår (förrgår) i tisdags i alla fall. Så bjöds de på party i Hästhagen och när man kände att "hm, ah nu kan vi det här rätt så bra" så är det ju dags å glida hemåt. Så jag och Jeppe börjar lunka. Klockan är cirka 02.30. Vi går mot Villa Gatan som är våran första destination. Men påvägen dit så får vi en brilliant idé. Och det är att ta en genväg till VG. Detta görs också. Vid typ Gustavsgården/"Skolan LÄR" Så glider vi in och hittar en AS shysst stig. Som ska leda oss hemmåt. Dock så är denna stig lite igensnöad så det blir rätt kämpigt. Desto kämpigare blir det när stigen tar slut helt, och vi får bilda våran egen stig. Problemet är att det är svinigt jävla kallt. Och snön sträcker sig till knäna om inte lite över knäna till och med. Vi krigar för våra liv i den bistra kylan i cirka 30 minuter innan vi äntligen når fram till en liten väg. Vi har ingen aning om vart vi är men vi är på en väg i alla fall. Min sko är full av snö/is så jag får inte ner foten i självaste skon. Så vad gör man inte? Jo, går utan sko. Vi knatar på och kommer sedan ut vid Charlottendal. Jahaja. Då var det bara att knata vägen hemåt. Skönt... Vi skulle ta en genväg. Eftersom vi tyckte att 10 minuter är alldeles för långt. Dock så slutade hela kalaset med en jävla senväg som tog oss cirka 35-40 minuter, ett par frysta jeans och ett par dyngsura skor. Värt? Det är jag inte riktigt säker på.
.
Det var rätt kul till en början. Men sen när man frös som en dåre. Man va tröttare än trött. Och de en jävla bit kvar. Så var det inte speciellt kul längre.

LOV

"Åh, va skönt med lov" tänkte nog alla Sveriges barn när sista lektionen va över i fredags. Okej, det är självklart skönt som fan. Men om man inte åker iväg till fjällen etc. Vad fan gör man då? På dagarna? Har försökt lista ut något, men misslyckades. Så sov istället. Det jag exakt gjort sen i söndags är: Seb å jeppe kom hit vid typ 20.00. Vid typ 20.45 gled jag till Frida för hon skulle dra morgonen därefter. Sen när jag kom tillbaka hem vid typ 00.00 så ligger dom där som två feta as, en med en ananas till skalle och den andra som ... hm inget roligt men.. aja. Nu finns det ju as mycket saker å göra. Men vi väljer ändå att kolla på Family Guy, käka chips osv. Okej det är jäääävligt kul och vi kollade en del avsnitt, det är även jävligt najs å bara chilla med "film" å chips. Men fan inte tills 06.00 på morgonen. Det va då vi somnade för att sedan sova till 16.30. Värt? Jag vet inte, men vad fan har man för val, egentligen?
Måndagen: Åka till Coop, bunkra med Cola/godis för att stå ut, en natt till. Kommer hem, äter, sen är klockan fan 22.00? Och vad har man åstadkommit? Jo inte ett skit egentligen. Men jaja, då blev det.. Family Guy, jävligt kul. Solsidan(alla avsnitt) jääävligt kul, en liten skräll. Sen filmen Papillion som va alldeles för seriös för att hålla sig vaken till. Så jag däcka vid typ 03.00 tiden..? Och vaknade nu, 13.30. Mina inneboende gled just för att ladda batterierna. För natten inatt kommer nog sluta, exakt som tidigare kvällar. YIPPIE.
.
Frida kom hem...

RSS 2.0