Nyårsafton

Jahaja, då var det nämligen Nyårsafton! Det är ju fan grymt. Har en fullspäckad dag imorgon som lyder. Gå upp tidigt för att köra Pulka-Race hör och häpna, men mina syskon och deras kompisar. Fan det kan ju bara bli hur fett som helst. Efter detta så lär jag pickla och packa och fixa saker inför kvällen. Och runt middagstid så blir det middag hos ingen mindre än Jesper S den allsmäktige. Därefter så bär det av hemåt för att börja smaka på Pilsen. Sen jävlar, bryter helvete löst, och jag hoppas på ett brutalt spårande. Jag kan ha den skönaste inställningen till nyår.
.
Gott nytt år mina medmänniskor. 2010. År 10.. Knasigt att säga, vilken jävla problem. Hm.
.

Coolt

Coolt som fan.
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/ gå till sida fyra och titta på klippet Aik - Mora. Och lyssna noga på vem som blir inbytt efter 4-0 målet. NIKLAS LUNDSTRÖM. En gammal hockey och skol kompis. Vilken jävla räv asså. Visste att han är sjukt bra, men vadå. Spela för Aik i Allsvenskan inför 4000 åskådare som 16 åring. Det är fan stort asså. Keep up the good work! Grattis som fan.
Hoppas han kommer ihåg vilken modersklubb han tillhör när han når ännu högre, jo såklart, stolta Värmdö HC.

Inga tvivel

Mannen med STORT M är tillbaka med stor glädje åt folket


Nyår

På tal om lite saker, så är det ju fan Nyårsafton om en dag. Det är ju fan najs, eller? Det verkar styra upp sig nu i alla fall, så det blir nog najs till slut, trots allt. Är fan taggad asså.
Konversation med Mor min löd:
.
Jag - Du ska jobba på Nyår va?
Mor - Ja, det ska jag.
Jag - Aha, då lär vi ses där!
.
Hon tyckte inte det va så jätte roligt (?) (Hon är sjuksköterska) Varför inte liksom. Det är ju bara Nyår en gång om året.
.
Dags att se klart Benjamin Button. YOBROE'S

Drycker

Drycker är ju välpassande att tala om nu så här en dag innan nyår. Fast egentligen så drar jag upp det endast på grund av att jag upptäckte något idag, för bara 10 minuter sedan faktisk. Mor fyndade 10 st 2 liters Coca ColaCoopen här om dagen, och dom står numera och väntar på mig nere i förrådet. Där trodde jag, att det skulle vara den perfekta Cola temperaturen liksom. Men ack. Det va väl antagligen 1 grad för kallt så det hade framställts något i form av Slush Cola. Detta va fan riktigt jävla fint, för isen i Colan smälte ganska fort och det blev till en, Iskall Cola, något finare, går ju inte att hitta på denna jord. De va även väldigt bra för man kan ha Colan på rummet i timmar, och den är fortfarande iskall och fin som fan, redo att slukas. Ja Cola är väl kanske inte allt så förknippat med Nyår men, det är Champagne, denna dryck som är så himla smakrik. NEJ det var den ju inte alls, det smakar ju fan riktigt jävla risigt. Död åt den som kommer och säger något annat. Super mig hellre full på rödtjut än det där skiten. Nej ska det va så ska det va. Okej det är nyårsafton, man kanske borde festa till det på drickfronten. Men vadå Spendrups 5.9 duger fan skit fint. En mustig Öl med smak av aromer och humle. Påminner om fina gamla krök back in the days. Inget alls att klaga på.
.
VS
.
Behöver jag ens fråga om vad som ser godast ut? Nej trodde väl de..

Minst sagt häpnadsväckande.

Ja, vad är det nu som är så himla häpnadsväckande. Jo, drog ju som sagt fram mitt gamla GH 3 här om dagen. Så nu idag kände jag för att lira lite. Jag har alltså inte spelat på skit länge. Min karriär dog någon gång innan sommaren skulle jag tro. Innan dess hade jag nött som en jävla tok, dom flesta tyckte jag var störd men jag tyckte de va skoj, som fan. Men sen så trappade jag ner och har bara spelat någon gång efter det. Nu till den stora grejen. Det verkar som om jag har blivit bättre nu så här 5 månader efter mitt nederlag. Hur fan går det till? Blev så jävla förvånad när fingrarna glödde över tangenterna, klarade Knights of Cydonia smutt och galant, en slug jävla låt som jag har haft stora problem med. Tog även Lay down med 5 stjärnor, en låt som jag klarade kanske 1/10 förut.. Även The Metal som är rätt så knepig. Ja, kanske bara hade en sky jävla flyt just denna stund. Men det tvivlar jag fan på. Hm..
.
En annan jävla grej. Är att Kingen, Legenden, Myten du nämner det El Maco är tillbaka på Mec Donken. Ja, vad gör man inte. Man glider dit på stubben, och trycker den jävlen så hårt. Gott ska det bli, sen vet jag tusan inte vad som väntar, men det blir nog fint. En reunion med FF på självaste Donken i Mölnvik kan bara sluta på ett sett, jo. Man spånar om livet i sig och kommer sen fram till att El Maco'n är jävligt god, men även vad som komma skall denna afton. Så vi får se hur det slutar.
.
Juste, såg halva The Curious Case of Benjamin Button igår, den va ju fan, hm, cool som fan. Vilken jävla Story. Påminner stark om Forrest Gump. Ska ses klart någon vacker dag. Men nu bär det av, Asta la vista.

Eller..

Så sätter jag på filmen "The Curious Case Of Benjamin Button" nu så här runt kl fyra på natten. Den är slut runt sju tiden. Frågan är hur länge jag står ut. Vankas det dygn och överraska Mor när hon kommer hem från jobbet, det vore ju fan något. Men tror inte det är värt det. "En paradox på sitt egna lilla sätt, om mannen som istället för att åldras på sin väg mot döden, föds gammal och för varje år blir yngre och yngre." Den verkar ju intressant men kan även tyckas seg eftersom detta ska utspela sig på 2 timmar och 45 minuter. Enligt ryktena så är den sådär bra, så det finns ju en rätt stor risk för att jag däckar i min osköna datastol.
.
Får se hur detta kan sluta, Wish me luck.

Eller..

Så sitter jag uppe och väntar ut min död framför datorn, som antagligen kommer att komma efter en tillräcklig dos av ensamhet och tristess. Men vad gör man inte..
.
Jaja, Kan små bloggarn så kan jag säger Paow..
Kan "stor" bloggarna så kan väl även jag, säger jag då.
Detta är alltså någon slags lista som man ska kryssa i, ööhhhhh om man har gjort det och ööööh om man inte har gjort detta. Frågan är om denna lista är typ Paow baserad för det är ju rätt så skummerliga påståenden må jag ju säga. Jaja, detta är alltså vad som hänt under hela året 2009, det är ju fan ett helt ÅR. Fan det mesta har ju fan hänt..
Druckit alkohol. ööhhhhh
Rökt vattenpipa. ööhhhhh
Däckat. ööhhhhh
Fått minneslucka. ööhhhhh
Varit kär. ööhhhhh
Älskat / älskar någon av motsatta kön. ööhhhhh
Fått ett sugmärke. ööööh
Gjort ett sugmärke. ööööh
Haft oskyddad sex. ööhhhhh
Haft ett förhållande i över en månad .ööhhhhhööööh Definitions fråga.
Kysst en främling. ööööh
Strulat med någon av samma kön. ööööh
Strulat med någon av motsatt kön. ööhhhhh
Sovit i samma säng med någon av samma kön. ööhhhhh
Sovit i samma säng med någon av motsatt kön. ööhhhhh
Lekt med någons känslor. ööööh
Gråtit dig till sömns. ööhhhhh
Vaknat av att jag gråter. ööööh
Skrikit ord som hora/slampa till nån. ööhhhhh
Slagit till någon. ööhhhhh
Blivit slagen. ööhhhhh
Lärt känna över 10 nya människor. ööhhhhh
Åkt skidor. ööhhhhh
Varit på solsemester. ööööh
Badat i havet. ööhhhhh
Haft snöbollskrig. ööhhhhh
Tittat på en hel fotbollsmatch. ööhhhhh
Inte sovit på en hel natt. ööhhhhh
Varit på sjukhuset. ööhhhhh
Sovit över 12 timmar. ööhhhhh
Sett en film mer än 10 ggr. ööööh
Fått IG. ööööhööhhhhh Fått och fått, fått kanske jag har fått, på någon liten grej. Men inte i betyg.
Åkt buss i över 10 timmar. ööööh
Varit ute en hel natt. ööhhhhh
Har blivit tagen av polisen. ööhhhhh
Svikit en vän. ööööh
.
Vart dock en del ööööh, men det är sådana saker som vi killar inte bara gör. Typ strulat med någon av samma kön.. Helvete.. Över min döda hamster..
.
Frågor på något, va min gäst.
.
Den stora frågan är ju dock om jag har kul eller inte, återkommer när jag sökt svaret.

Ja.

Hade en liten oväntad gästbloggare som härjade för ett tag sedan. Detta tar jag som en grov Blog-Rape. Men det är ju alltid roligt. Livar upp stämningen lite. Thumbs Up. Puss på dig. Vem det nu var? :O
Jag tror att någon liten pyssling har fått reda på mitt Lösenord, eller.. Så har den lilla rackaren bara skrivit från min data, when nobody watching, så att säga. Jag må vara på min vakt, och spana efter förbrytaren.
.
Frågan är vad som händer nu. Så här efter en lite halv dramatiskt kväll. Är inte direkt den piggaste eftersom jag har nött stan idag, så smart som jag är. Hoppas det inte är mycket folk där. Ops, det var det visst, men ändå värt. Fick mig lite stuffs. I alla fall, så sova är ju ett alternativ. Men det är ju absolut inte det roligaste. När jag kan välja att spela Guitar Hero äta Chips och dricka Cola, hela natten lång. Låter ju väldigt frestande, faktiskt. Det händer ju ändå ingenting imorgon på dagen, så kan lika gärna sova hela dagen. Fan va värt. LETS DO IT!
.
Dagens outfitta.
Hade en liten Fotoshoot här hemma efter mitt shoppande. Frågor på det? Förutom om jag har kjol på mig, för Ja det har jag, eller varför jag har mina Katten Gustav strumpor uppdragna. ELLER om tröjjan är Mjiilkig och extremt FET, för JA, det är den!
.
Hejdå

Hej

Jag ville bara be om ursäkt för mitt inlägg där nere. De blev lite fel. 
lika som bäääääääääääääääääääär. wiie tjing tjing tjilingerjing.. 
hejdå

Knasigt

Varför är det blindskrift på Stop knapparna på bussarna? Vilka blind i världen åker buss? Måste ju vara en jävla konst att klara av det. 1. Hitta till rätt buss i t.ex. Slussen, jävla svårt. Finns ju ett par att välja på. 2. Komma på bussen oskadd, fan bussarna kör ju hej vilt där, och man ska även hitta dörren där man kliver på, visa busskortet för chauffören och hitta en skön plats liksom, tänk om det sitter någon på just den platsen, pinsamt värre. 3. Hur i helvete ska du komma av, där du önskar? Okej du har blindskrift på Stop knappen så du vet ju hur du trycker stopp i alla fall, efter en stunds letande. Men sen då, ska dom gissa när dom är vid Underlatsvägen? Amen det är ungefär nu, nehe. Det va visst nästa, ash. Okej det är en liten slug data röst som säger Underlatsvägen men om det är mycket folk på bussen så är det ju näst intill omöjligt att höra detta.
.
Prisa Gud att jag inte är blind. Då hade jag varit tvungen att köra bil överallt (?) Skämt på sidorna.
.
Sånt här knasigt har jag även sett på Guitar Hero gitarrer. Det är ju en liten "plupp" på den gula tangenten. Tror dock inte att detta är någon slags vägledande "plupp" för blinda men tänk OM detta vore fallet. Helvete vad skicklig du måste vara för att ens ha en liten liten Janne på detta spel. Det finns ju inte direkt någon logik i spelet, det är ju inte så att höga toner är blå och låga grön osv. Så det är ju rätt svårt att lära sig också.
.
Prisa gud att jag inte är blind. Då hade jag varit jätte dålig på Guitar Hero.
.
På tal om just detta ädla spel GH. Så drog jag fram den dammiga gamla Legendes of Rock skivan idag dagen till ära. Och brände några låtar. Jävlar må jag säga. Blev förvånad själv. Är ju fan smuttare nu än när jag låg i hårdträning. Najs, enligt mig.
.
Stanna svart. TJOHS

Lika som bär.

..?                                                                                                                                                ..?

JUL

Nu tror ni alla att jag slutat bloggat. Men icke. Gick bara in i ett så kallad Jul-blogg-ide. Och är nu mera tillbaka, detta kan tyckas märkligt just eftersom Julen är långt ifrån över. Ikväll Lördag, så är det Jul numero DOS alltså 2 som äger rum hemma hos Mamma-Mjölk. Samma visa om igen, fast nu med annorlunda Julklappar. Tydligen utan Julmat denna gång också, skönt. Har ätit Julmat nu så jag klarar mig i ett år. Så ikväll bjuds det på något annat slugt att smaska på, vad det blir, blir jag tyvär tvungen att återkomma med. Jag tycker det är klart värt att spendera kvällen på det sättet eftersom det inte händer allt för mycket i dessa tider. Har fan inte spenderat såhär mycket tid med mina syskon på bra länge. Jävligt trevligt. Men kanske lite segt i längden (?) Vad vet jag.
.
Nu ska jag vidga magen för ännu ett lass. STAY CHRISTMAS PEPS! <3

JUL

Nu var det Afton. God jul på er :D

JUL

Granen är klädd. Hundarna har röda rosetter runt halsen. JULEN är fan här NU!
.
M

Häpnadsväckande

Det är ju fan Julafton om 2 ynka dagar. Minst sagt Häpnadsväckande. Känner mig fan redo ändå, alla klappar är redo, snyggt inslagna osv. Julskinkan har smakats och tycks vara helt OK, Julmusten har slukats i ett X antal liter. Det är fan Snö ute, överallt är det Snö, ett till väldigt bra tecken på Julen smyger sig på. Knäcken görs imorgon när brodern min kommer. Knäck är inte det enda han ska få smaka på, han ska även smaka på ett kokt stryk. Fan julen är ju rätt fin ändå. Skön stämning liksom, lycka, gemenskap etc. Det är liksom en självklarhet att på Julen så samlas hela brödrarskapet för att mysa och umgås liksom. Det finns ju människor, om man ens får kalla dem för människor. Som inte gör detta den 24 December vart eviga år. Dem gör det bara inte, utan de kanske krökar, röker på etc. På självaste JULAFTON, detta är ju minst sagt bisarrt. Är det ens lagligt, borde fan inte få vara det!
.
Annars då, det va fan ett bra PÅ igår, fan inte mycket minnen dock. Men förövrigt så var det nog trevligt.
.
Annars då, det är Julafton i övermorgon. Sinnes.
.
Annars då, ska äta frukost typ nu, så vi kanske hörs. Om jag inte äter för mycket Julskinka och DÖR min DÖD!
.
Glad Jul mitt Folk.

ON é li

Jag och Sebban ska numera bege oss till en annan del av Värmdö, Ingarö kallas det. Där vankas det, vi sitter nämligen nu med varsin Vän och chillar, bussen går när ingen anart.
.
Vi ses i dimman. PEACE

ARGH

Det finns några saker här i världen som jag ogillar så grovt. Det brinner bara jag ser det, bara jag tänker på det. En sådan grej är Backslick. Helvete, vad det är vidrigt.. Nej nog om det, blir fan lack. Avlid om du har det, självdö, nu på stört.
.
TJA

Snö

Idag har jag sovit hårt. Sen gled jag och Jesper S till Forum Nacka, köpte en del julklappa, fint som fan. Tror jag är klar till och med. Fick till en snabb bild som jag hoppas Nicole blir nöjd över.
.
Fick sen ett samtal av min far som löd:
"Kan du åka hem till mig och skotta lite snö, typ bara så man kommer fram till dörren, och lite på baksidan"
Amen tjaaaa, gubben har inte varit hemma på ett antal dagar och just under dom dagarna då det snöade som in i bara helvete. Så när jag kom dit så blev jag lite paff. De va ju förfan en halv meter överallt, fanns ju inte ens ett litet spår att gå på..
Kul jävla jul, tog ju ett jävla tag, tog även på krafterna. Och till vilken nytta? Han är ju inte hemma först en till julafton och då lär det va lite jävla mycket igen. Hm...
.
Vad som händer ikväll är historia. PEACE

Ja..

Filmen. Luftslotten som sprängdes. Va riktigt bra, men inte "Skit bra, ojojoj, den måste du bara se NU" som man fått höra. Den första filmen Män som hatar kvinnor, va ju helt klart bäst i trilogin. Jaja, trevligt sällskap var det i alla fall, de var ju himla tur :)
.
Avslutar kvällen med ett väldigt behövlig Billys Pan Pizza, har längtat efter Pizza sen Lisbeth fick in en jävel på sjukhuset.
.
På tal om pizza så hittade jag även detta http://existenz.se/out.php?id=19329. Jag skrattade så jag dog. Gör detta mig till en onda jävla människa? Aa, skulle nog tro de.
.
Hepåer.

Bio

Nu jävlar blir det bio med F, Luftslotten som sprängdes. Hoppas den är lika grym som alla säger.
.
Peace / M

Alltid

Det krävs fyra saker för att fullborda en kväll, dessa fyra faktorer är följande: Cola, man är alltid törstig när man kommer hem. Chips, man är alltid sugen på någon gott som fan när man kommer hem. Wiggo, man blir alltid lycklig av att se honom, speciellt när han flippar för att man kommer hem. Sömn/säng(en) är alltid skönt som fan, att lägg sig i sängen och ba, Sova.
.
Puwzz från Mathijaws.

Jullov

Ja, äntligen vad det efterlängtade Jullovet här. Känns fan najs, ska inleda Lovet med Bastu hos Tobbe R, kommer bli chill som fan. Lite snörullning osv.. :)
.
Ungefär såhär mysigt ska vi ha't.

.
Dagen då, den va najs, kollade på Mysteriet på Greveholm Samhälls-lektionen, inget konstigt med det, det är väldigt allmänbildande. På matten så jobbade Eric röven av sig på våran "Grupp-uppgift" och jag satt bredvid och log mot Teresa så hon trodde att även jag är ett snille. GÖTT, tackar Eric för de. På den långa lunchen så passade jag på att köpa lite Julklappar, fick ihop hela tre stycken :) Så inte många kvar nu (Y)
.
Såhär kan det se ut när Axel inte får någon Enchillada på Platini.
.
Såhär snabb kan Eric bli när han får syn på en Bananpizza, eller Wiggo.
.
Efter detta så var det skolan så kallade Julshow var aningen skeptiskt men den va fan bra. Dom hade ju satsat med Komiker osv. Så de var trevligt att båda titta och lyssna på ;) Mycket driv ifrån Poet-Mjilk.
.
Nu är jag hemma, ska käka sen dra iväg till Tobbe Trollkar. Hörs i snöstormen!
.
/ M

Frågan hänger kvar.

Frågan är ju fortfarande obesvarad. Vad är egentligen det Ultimata. Svårt val.
  • 1. Långt Björn Gustavsson hår, dvs långt, blont, några få söta lockar.
  • 2. Snagg, ba stenhårt, skinn liksom.
  • 3 Halv 'långt' dvs några månader efter själva snagget, precis så man kan fixa lite frilla.
1:
.
2:
.
3:
Så ja.. Vad sägs?

It's going down.

Det som känns så jävla bra, är att bloggens-unika-besökare-"kurva" går Rätt ner just nu. Då känner man sig värd. Och det är just då Eric inte hjälper till. Men det är lugnt, jag har ju några kvar i alla fall, HIH!
.
Dagen To, seg som fan. Krigade som en vilde för att komma till skolan, det va kallt och rått. Dock så hjälpe min Björnfitta mig att hålla huvudet/öronen ganska varmt i alla fall. Eftersom jag inte har så mycket hår som gör't åt mig.
Dock på bussen så blev jag frustrerad. Eftersom alla vidriga jävla Gurra tattare bara MÅSTE ta 425x till Slussen, så blir ju bussen stenfull när den glider in hos mig. Dom har cirka 8 andra bussar att välja på men nej, dem duger inte. MIN buss ska dom fylla, de asen. Och inte nog med detta. Det finns en ledig liten plats till mig, så jag blir överlyckligt, det är inte kul att stå upp hela vägen till Slussen. Men så självklart, vad får jag sitta bredvid för varelse? Ett jävla monster till kvinna, en fet jävel, och för att hon inte ska bli lite fetare, så har hon den största jackan på sig. Så det som finns kvar är ju fan inte ett säte. Det är ju 1/3 dels säte, som jag får pressa in mig på. Detta leder till att jag sitter med halva röven på "sätet" och med halva utanför, + att jag är så jävla trött så jag somnar ju till titt som tätt. Och är fan skit nära på att ramla ner i gången. Jävla tur att detta inte inträffade. Hade ju inte varit speciellt kul, kan Jag tycka.
.
Väl på matten så gjorde jag, ingenting kändes också värt. Jaja, firade livet med Bamses till lunch, för att sedan hoppa engelskan för att "alla bussar va inställda mot Nacka och Värmdö" så jag tog chansen och åkte hem med Mamma-Mjölk. Men på hemvägen så gled vi till Forum Nacka och köpte några få julklappar, bara några kvar nu :)
.
Nu är jag väl hemma helt oskadd från det vilda vädret.
.
Hejs

"Michael Phelps simmar i pengar"

Tja hoes, idag va ju minst sagt en hård dag. Chill till en början men sedan bjöd Helene idrottsläraren på 1000 m simning. Trodde de skulle bli jobbigt men de va jobbigt. Kanske inte sååååå jobbigt som jag trodde men det tog bannemig på krafterna. Kom dock först, om man inte räknar med fisk-Hägg som har varit i vatten 79.3 % av sitt liv.
Efter detta får jag ett vidrigt VG upp i näsan av Stefano, eller av mig, se de hur fan ni vill. Det va ju kul, inget MVG där inte. Nejnej. Men det är lugnt ändå, jätte ROOOOLIGT!
.
Helvete, nu när jag ändå är lack så ska jag passa på att ge Eric, Hägg och Jonas så hård snopp rakt upp i analen så dom inte kan leva. Skadas ska dom.
.
Vi diskutera om Michael Phelps va rik eller inte. Eric, Hägg och Jonas säger helt säkert att han är fattig, för det finns inga pengar i simning. Jag Axel Arriba och Tobias R protestera därför emot som in i helvete, så där kan ju inte en normal människa säga, att MICHAEL PHELPS inte är RIK efter 14 jävla OS guld. Vad tänkte dom på under denna stund? Eric börjar ljuga som vanligt när han har sagt något riktigt dumt. För att det ska låta bra så alla tror att han är coolast i världen. Detta blev jag ytterst arg på. Och nu, går jag in på Google.se slår på Michael Phelps inkomst, och får se detta: http://www.realtid.se/ArticlePages/200808/19/20080819092558_Realtid997/20080819092558_Realtid997.dbp.asp
.
"Peter Carlisle uppskattar värdet av de åtta Pekinggulden till 100 miljoner dollar, utsträckt över en livstid."
Ett av många väldigt övertygande citat från den länken. Om du inte känner dig rik med 100 miljoner dollar. Så är du inte värd att leva, Eric ditt jävla riksmongo. Ska sätta dig i skolbänken med en nyfödd bebis så kan den lära dig något här i livet. KUK PÅ DIG!! HORA.
Hepårej / M

M

Besvikna läsare? Kanske. Men har mina skäl.
.
Dagen T har varit rätt najs, dock Nationella i Matte, som alla tyckte va superlätt, förutom jag (?) Skadade människor.
Den gamla räven Sebban gled till Gullmarsplan för att sällskapa oss vid lunchen, detta uppskattas. En tripp till stan vart det också där jag hittade en bedårande kepa som skulle matcha min paljett-kavaj perfekt. Så slog till. Slutligen gled jag hem till den mystiska F. Mysigt, ja!
.
Imorgon är det Dagen O och vad som helst kan hända. Det är simning på idrotten och Tobias R är otroligt taggad på att spana efter "Mastiga Massor" bland det andra könet, han dock, ska bara stå stolt med sin enorma massa och ba chilla. Vafan. Rätt ska va rätt.
.
Palla'nt mer. Hejdå
.
/ Miaitihiiiais.

M

Okej att vi är inne i något slags förhållande, men är han inte lite väl intim? Detta kan tyckas och tycks även lite överdrivet gay, juste gay.
.
Bilden skulle dock platsa på någon klädesreklam, OM jag hade varit lika seriöst och vidrig som Eric är. Skulle dock inte varit värt, alls.
.
Annars då, besökte en gammal god vän dagen till ära. Han tilltalas även som Jesper S/Byggis/Peppe vilket kan även leda till just Bygg-Peppe. En söt liten vän som man inte får glömma. Tog även en tripp till fadern min som jag inte gjort på allt för länge. Frågan är om det va värt det, i och med att han inte är hemma..? Aja, nu är jag ändå här. Dock utan några som helst kläder, kan ju fan inte glida i samma kläder imorgon med? Vad ska folk tro om mig?
.
Allt för mig.
.
Cola är det bästa som hänt Världen.

M

Dagen M va chill. Fick mitt sista "plugg" överstökat så nu är jag helt friii. Firade med en fin bananpizza på Platini. Blev dock besviken. Men blev dock glad igen när jag hörde att Per Arne Tillaeus har öppnat en Bananpizza restaurang i närheten av Viks Central.
Kan bli riktigt shysst om dom får in lite sköna folks som slavar.
Imorgon är det Nationella i matte som väntar, så nu befinner jag mig hemma hos pappa och ska få lite tips från Coachen.
.
Tjoooooooooooooooos / M

Guds mat/dryck.

Hm. Vad är egentligen Guds Mat. Det godaste på denna jord? Guds Dryck är ju självklart, det är Coca Cola. Och kommer alltid va. Finns ingen konkurrent ens. Men ja, vad har vi att välja på då i mat form.
.
  • Pizza
  • Kebab
  • Thai-mat
  • Köttbit
Det är typ dem, man har att välja på. Hamburgare har ju inte en chans.
Och om jag skulle välja så vinner nog fan Thai-maten. Det är ju bara för jävla fint, även om Pizza kommer tätt bakom. Kebab är ju gott, men det är liksom, B. Det finns bara en sorts kebab, och det är slafsig kebab från någon svettig Kebaberia. Pizza kan man få i svettig form, och i fin form. I form av finare Pizzerior. Även Thai-mat. Det finns ju i form av Niko Sushi på Gullmarsplan, där den smakar marinerad sena. Höll fan på att spy bara jag smakade på den. Men det finns ju även i fin form. På finare Thai-hak. OJOJ, höll på att glömma köttbiten den är ju nästan oslagbar. En fin mör bit, med pommes/potatis och bearnaisesås. Slår nog även Thai-maten. Så det är ett svårt val. Vad tycker ni? Har ni någon annan rätt som skulle kunna konkurrera ut de här mästerliga maträtterna.
.
Varför jag tar upp detta är för att: Det är jul och jag åt nyss en jävla massa julig mat, typ Julskinka, lussebullar, och godis. Det är ju knappt värt. Funkar på sin höjd en gång om året och det är väl då på Julen (?)
.
Jobbigt, jag kan inte bestämma vilket som är godast. Stackars mig :'/
.
/M

bananperarne

Ciao,

Vild Västeråsare vid tangentbordet, kanske inte alltför ofta men fortfarande vilt och exotiskt.
Helgen har sugit rättså hårt, i fredags chillade alla musketörer hos den hattigaste hatten som redan nämnt av Mjilk, och det var bannemig inte kul.
På vägen hem inträffade en riktigt sjuk grej. Först fick jag sällskap av hetsTobbe till centrum, men för att undvika att få jibb av huliganer så fortsatte jag att vandra mot nästa busshållsplats, då bussen aldrig kom. Väl där så ser jag ett gäng- kanske 10-15 personer, som spelar BANDY! detta var runt 2, och har man fan inget bättre för sig än att spela bandy då så bör man typ skaffa sig en Wiggo eller nåt. Det håller inte.
  Resten av helgens har spenderats sovande och grubblandes på ämnen såsom varför Erik hade denna fruktansvärda frisyr på idolfinalen och när Per-Arne kommer med nästa bananpizza. Bananpizzan fick vänta tills kvällen, frågan angående Eriks hår står obesvarad.

Pussinussi


M

Seb undrade varför alla får gäster idag? Ja, det undrade faktiskt jag med, tills jag insåg att det inte bara va söndag utan även Lucia. Men ändå, ofta man satsar med gäster då? Vilda Mammor.
.
Nu börjar mina gäster trilla in. Jag är rädd. Kan ju vara det jobbigaste, behöva hälsa och kramas och skit. Fan jag vill inte krama dom. :/
.
Stackars mig.
.
Återkommer med besked om jag lever.
.
Hejs / M

Dagen L/S

Knasigt tycker ni nu. L/S (?) Men det är står ju såklart för Lussebullar och Saft. Uppenbart. Eller så är det för Lördag och Söndag. Eftersom att klockan är slagen över 00:00. Tolkningsfråga.
.
Dagen lördag bestod av: Sovning till kl 13.45. Helt klart värt. Sov som en sten. Skönt. Mycket till och med. Sedan så har jag... Inte gjort ett piss, sen har jag varit med en viss. Vi gjorde inte allt för mycket, kollade på Televisionen åt godis och det som man brukar göra när man chillar hårt som fan. Men de va ytterst trevligt. Benissimo.
.
Trodde Erkan skulle överraska med ett inlägg idag. Hur kunde jag ens tro det? Knasigt.
.
Nu ska jag sova igen, fan va värt. Imorgon väntar det 84 jävla gäster som ska äta upp min mat i form av: Julskinka och bullar. Julmusten lär dom dricka upp också. Om jag har tur så får jag lite, då kan det vara värt. Mamma tar detta med Lucia lite för seriöst tror jag. Sen tycker hon det är kul när massa släktingar/kompisar kommer, är det de? Tolkningsfråga.
.
Rudolf, det är dags nu. Sven-Bertil? :O
.
/ Mjiiiilk

Snow

Dagens huvudämne verkar vara just Snö. Alla är helt exalterade. Så värt är det ju faktiskt inte? Eller?
.
Men om ni frågar hundgänget så lär det blir ett "Voff, snö är det bästa i världen". Så här lugna och ledsen va dom igår, när det inte va någon snö. (Va gulliga dom är btw)
.
.
Och så här jävla överlyckliga var dom när dom fick leka lite i den ny lagda snön. Wiggo va dock lite skeptisk till en början, han har ju fan aldrig sett snö förut. Men han chillade som vanligt och gjorde som Wilma. Och nu älskar han även Snö.
.
Så snö kanske är kul, men ändå inte. Vafan ska man ha den till i Stockholm om man inte är en hund dvs? Åka skidor i Hammarby backen eller? TJOHO, kan vara kul ett eller två åk. Sen är det Enought.
Men om man åker till någon fjällort så kan jag lätt säga att det är sjukt värt. Skidor är skoj som fan.
.
Jaja, det har inte bara snöat idag. Det har hänt andra saker, dock inte mycket. Har konstaterad att : Lill-Matilda och hennes anonyma vän inte är riktigt friska i skallen. Att Idol-Agnes Carlsson är sjukt in i helvetes tight. Eller så hade hon bara en riktigt bra dag igår på Idol-Finalen. Inte konstigt att hon är USA:s listetta. Dom skiter väl fullständigt i hur hon sjunger, hon är ju Tight.
.
Detta var detta. Tjaos
.
/M

Dagen F

Dagen F kan ju stå för många ting. Tex. Dagen Fredag?! Ja.
.
Men igår i alla fall. Jag Eric, Tobbe och Wiggo kollade på Idol. Erik vann idol, de kan man väl säga vad man vill om. Men han va väl en helt klart värdig vinnare. Men dock, så borde han avlivas för sin groteska frisyr, de va ju det sjukaste som har hänt världen. Va stilisterna helt jävla påtända eller? Vad va grejen? Och vad spelar det för roll att inte Calle vann? Han lär ju inte gå tomhänt för de. Tvärtom rättare sagt.
.
Jaja, efter Idol spektaklet så gled vi som förmodan över till hattarnas hatt. Det va hattigt och ganska tvär-tråkigt. Men annars var det najs, som fan.
.
Istället för att gå hem och sova så blev jag tvungen att leda en stackars före detta musketör till bussen så att han inte skulle hamna ute på Djurö eller liknande (?) Sen, fick jag sova. Det va värt.
.
Fick en shysst bild på Wiggo när han chillade med Julskinkan.
.
Nu jävlar blire frulle till MAX. Är nådigt hungrig.
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussar mina herrar.
M

Slår ett slag för alla tjejer med snygga kroppar!

tjeeena ! Värmdös hunk här.
Jag blev tillfrågad om jag ville "gästblogga" så självklart tacka jag ja ! Någon måste ju sätta lite stil på denna blogg.
Så jag ska passa på att hylla alla er snygga tjejer i världen med SNYGGA kroppar ! Är så jävla trött på alla tjejer i dessa dar, feta lår, mastiga magar, små bröst. Vart fan är världen på väg ? Tänk på alla oss stackars grabbar som behöver doppa veken, ska vi behöva ligga med massa valrossar eller ? Fan tagga till brudar ! Det finns ju faktiskt något som heter SKÖNHETSOPPERATION och FETTSUGNING!
Tänk hur mycket enklare livet skulle vara för oss killar om ni kunde se lite bättre ut, kolla på Megan fox liksom? Fatta hur lyckliga alla vi killar skulle vara om alla tjejer såg ut så....
Men men, där har ni något att tänka på, skärp er förfan tjejer !
// störst och vackrast : Tobias R <33

<3

"Fan va jag ÄLSKAR dina inlägg i bloggen :D gal1 tunga man <3" SÅ ska det se ut. Kul att i alla fall någon ynka individ uppskattar mitt slit med denna underbara blogg. Creds till moi self! Bra jobbat Mathias.
.
Dina blogg inlägg är också grymma förresten(?) Johanna Witting! <3
.
Dagen Fredag bjöd på helg redan kl 12.00. Då bjöd vi på Bamses eftersom det va fredag. Måste hedras med en Bananpizza från Bamses. Bedårande gott. Sedan vare shopping på schemat så vi chillade runt, jag hittade faktiskt två kap. För ynka 238 kronor. Lätt värt.
.
Nu bjuds det väl inte på allt för mycket, kanske en skrumplig fest, som dock kan bli kul. Men chanserna är minimala. Nej då, det blir Awesome. Nu ska jag steka chipskorvar.
.
Dagens "Va-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a!" går till Jonas som tycker lammkorv med surkol är svinigt jävla gott. Jävla BALLE!
.
/ Eran avdankade Mjölk.

Etc.

Va på en underhållande "leta-fashion-trip" med ett antal chillhoes.
.
En glömd bild togs, som jag nyss fick genom funktionen MMS.
Jag tycker vi är as coola och snabba framför allt. jävligt James Bond, om inte snabbare. Men som Nicole själv i hög person uttryckte de "Ingen är säker på vilken planet de kommer ifrån" kanske stämmer in bättre. Vad vet jag?
.
En till sak innan läggdags. Matilda tror fortfarande att hon är normal stor. Och att det inte är hennes kroppsmassa som gör henne "liten" utan det är även personligheten som spelar in. Men tro vad ni vill.
Detta är dock Solstickans långa tändstickor men ändå. Hon är ju fan mindre än dem?! Sjukt.
.
PUSSSSSSSSSSSSSSSAR
.
/ Eran mellanljumna Mjölk.

M.

Chill dag, gled in till skolan runt 10:00 kände att en sovmorgon va värt, så ja. Så fick det även bli.
.
Dagen va som sagt chill, men ack så hetsig, dock inte från mig. Men från en viss typ Tobias R. Även denna man vill även "gästblogga" på vår fina blogg. Han vill skriva om ett väldigt aktuellt ämne som jag inte alls tar ställning I. Det får han hålla för sig själv, känner att det är alldeles för riskabelt att lägga sig i. Vad det handlar om får ni se inom en snar framtid då han kommer att slänga upp det här On the Blog. Liksom.
.
Dagen, efter den själva vanliga skolan va väl lite halvt sådär, va ute och käkade med Hoesen från familjen. Dvs, mina syskon (- brodern min) och min mor. Alla åt Mjölk-mat och va glada. Inget mer med de.
.
Eric hävdar att det inte är värt att skriva om han inte har något värt att skriva om?! Vad säger ni själva om de, klart som fan han har fel som vanligt. Mannen är ju från Västerås.. Hallå..
Men, han skrev ju faktiskt ett inlägg idag, och de får man ju faktiskt vara lite glad över, i alla fall. De ska han få en fet belöning för, i form av...... GRRRR
.
Helgen närmar sig med småsteg? Ja, dock inget roligt inplanerat. En eventuell Taco-Fiesta imorgon a la mig. Men man kan ju aldrig vara säker.
Kan även slänga in en liten dagens outfitta. I form av en Paljett-herr-kavaj. Mycket stilig och o-bögig. Kan tyckas värt för 999 riksdaler.
Jag köpte den i alla fall. Den va ju rätt frän. Kan ju använda den ibland.
Är dock inte säker om jag är på topp, på just denna bild. Men låt gå.
.
Över och ut
.
/ Mr.Morots-Mufflé.

ET



Såhär glad är jag i skolan.


Det var då ett jävla tjat om att blogga från Mjilkiez sida. Känns som att det är värdare att skriva något bra inlägg ibland än att skriva massa random från min sida eller?
Dagen har bestått av chillande med Mjilk/Paolo och massa andra. Största delen av dagens kalorier blev intagna på Platini, favoritstället, där jag åt en äckligluktande men god Pizza.
Hubbe jiddrar om att jag ska skriva ut mitt cookies recept, och det kommer senare när jag har ork och tid.

Puss i ljumsken.


M

You're all I want. You're all I need. You're Everything.

M.

Hm.. Har inte haft möjlighet att uppdatera idag, och min kära älskade blogg vän Erico från Västerås är ju inte dirket någon att räkna med. Så jaa. Nu kommer min smaskiga update. Kan bli historians sämsta. Men ändå najs, liiikzom.
.
Idag, har jag. Gått i skolan, haft Nationella i Matte, det gick väl sådär, men ändå fett värt. För då slapp vi våran köttiga jävla onsdag som i vanliga fall slutar 16.40 :O Inte mänskligt.
.
Och under hela dagen så har jag varit på hemligt uppdrag. Mycket hemligt. Super-duper hemligt faktiskt. Så detta går inte att avslöja.
.
På tal om allting, så va två av mina systrar på Melissa Horns konsert idag, på Göta Lejon. Fy fan va tråkigt och ovärt, satan i ballonggatan. Vadå konsert, man sitter ju fan i stolar, som en jävla bio/teater. Dissa skiten.
.
Idag har jag även noterat att jag sjunger ganska bra, men inte så jätte. Ganska.
.
Hejdå

Hm.

Det borde ju kännas sjukt skönt att träna efter en dag med seghet och intag av onyttigheter. Men nej. För mig känns det ju bara som att man tränar "bort" det man har ätit under dagen. Och att inget annat tillförs av träningen, som det skulle gjort om man ätit bra och vanlig mat under dagen. Det är exakt som att träna och sen bara trycka i sig allt onyttigt man ser och ba - "De var jag värd efter att ha tränat" Va-a-a-a. Varför i helvete ska man då träna för? Ska man träna för att sedan få äta onyttigt? Det är ju fan Insane in the Membrain.
.
Min filosofi är så mycket bättre. Träna när du har varit nyttig, va nyttig när du tränat. Eller skit fullständigt i att träna. Och bara ÖS med all skit som finns i ät/drick-bar form. Allt eller inget.
.
Men man kanske inte kan lita så mycket på mig när det gäller träning. Jag varken tränar eller äter nyttigt. Och inte fan påverkar det mig inte.
.
Vikt innan jag börjar på Värmdö Gymnasium : 73.2
.
Vikt efter fyra månader med onyttigt lunch i form av, Pizza, Kebab, Subway, Mcdonalds, Biff med Pommes Frites. Nachotallrik, och feta pasta rätter. Kan även tillägga att det har slunkit ner en å en annan Chips/Godipåse under denna tid. Vikten ligger i alla fall på : 72.0 blankt.
.
Vet inte om detta är normalt? Tror inte de, har inte direkt tynat bort i muskelform heller. Detta kanske är en ny bantningskur? GO VGY's matkort.
.
Go matspjälkning.
.
/ M

Dagen T

- "Åk till Riksdagen så börjar vi dagen där"
.
Amen tja, det va väl lite lättare sagt än gjort. Jag paddlade mig upp i ottan i morse, runt 09.30 för att sedan åka till stan, bli lurad av en vild västeråsare som påstod att jag skulle åka till Kungsträdgården, så ja visst. Dit åker jag, vad fan har jag för val? Väl i Kungsträdgården så drar jag fram min mobil och drar på GPS:en så cool som jag är. Den är ju helt jävla vilseledande kan ju lika gärna ringa den vilda västeråsaren och få dirket guidning av honom. I alla fall så har jag irrar runt på Djurgården ett jävla tag, närmare en timme. Detta kan tyckas mysigt, men det regnade!! Så nej, så va inte fallet. Efter en timmas slit så packade jag väskan, gled till Konsum Slussen, köpte mig en Cola och en påse Djungelvrål, hoppade på närmsta 474 och drog raka vägen hem till min säng där jag chillade med mina Chips, Djungelvrål och Cola. Slog på Inglourious Basterds. Kollade klart på'n sen sov jag, från 13 till cirka nu, 16.30. Kan tyckas mer najs än att chilla på Riksdagen. Men vem vet..?
.
Känner någonstans att jag kan få problem med att kunna somna inatt, men de får jag väl ta då, helt enkelt.
.
Så en tragiskt morgon resulterade alltså i en lyckad eftermiddag. Frågan är om de väger upp varandra, kanske får men för livet efter min tragiska resa på Djurgården. Stackars mig :(
Juste helvete! När jag äntligen ser buss 474 mot Hemmesta glida in i slussen. Så ser jag även 30 jävla pensionärer som står och väntar på den? Ja ba, dom måste ju ha kommit fel, dom kan ju inte ta min buss av alla jävla bussar, alla jävla tider.. Det håller inte. Men ack, hela jävla gänget glider på, och glada är dom, dom skulle säkert ut till typ Bullandö och spela in en jävla orgie-porr-film. De är det ändå dom där jävlarna gör. De andra dom gör är att fylla hela bussen?! Så jag får sitta bredvid en fet jävla kärring. Avlida dom istället, vad gör dom för nytta?
.
/ M

ET's way

Hm, ska Seb bli kickad eller inte? Vad tycker ni?

Den här dagen har mer eller mindre bestått av det dagliga intaget av chips, cola, tårta och massa annat. Soft som en viss (X-?)Musketör brukar säga.
Det blev Bamses på lunchen idag, inte ätit där på två veckor så de var minst sagt nöjda över att Jag och Mjilk (inte felstavat) var tillbaka.
Vi fick därför maten gratis, och denna utsökta måltid bestod av följande:

Förrätt:




Förrätt två:
(Ja, Bamses importerade denna favorit för att fira våran återkomst)



Varmrätt:



Varmrätt två:



Efterrätt:



Efterrätt två:
(Kurd som langar Mountain Dew- Här kunde väl dem lyckats bättre?)




Allt som allt en fin sex rätters middag Bamses style. Only for VIP's- resten åt bananpizza.

/Eric.

Dagen M

Denna dag har varit en minst sagt märklig dag. Vaknade konstig nog, gick upp konstigt nog, gjorde frukost konstig nog. Har ett svagt minne av denna morgon i alla fall. Så jag borde ju ha gjort de? Och ja, för jag kom i tid till skolan och allt, gjorde jag allt i sömnen kanske? Eller va jag bara hiskligt trött och borta? Vem vet.. Det jag dock inte har förträngt är att när jag ska besöka min nedre toalett så ligger det en lite vän på badrumsmattan i form av en..: 


En död jävla MUS! Det är ju bara sjukt och inte alls passande på en måndag morgon. Varför? Katt-helvete. Avlid.
Den va helt jävla köttad också, är min katt den nya Jig-Saw kanske? Frågan hänger i luften.
Aja väl i skolan så var det chiiill, och när den efterlängtade lunchen infann sig så jävla slog vi på stort. Bamses. De första vi tänkte på, de va ingen tvekan. Efter 2 veckors bojkott så slog vi till. Och det va så jävla värt de. En saftig jävla Bananpizza bjöds de på. Jösses i taket.
Väl efter skolan så skulle jag, Eric, Nicole och Julius ta ett besök till Konsum i slussen för att jag och Erico skulle inhandla buss-nöd-proviant i form av ESTRELLA Sourcream And Onion Less Fat chips och Cola. Detta va typ det bästa valet i våra liv. I alla fall, på vägen dit så går vi förbi Pressbyrån och vad händer inte där om inte... Det står en Mörkhyad man, antagligen va han påtänd som en jävla majbrasa. Eller så hade han bara inte alla kineser i fabriken. Han stod i alla fall där. Inget konstigt i sig, men det ganska konstiga var att han hade hasat fram hela jävla dasen och stod med det i högsta jävla hugg. Och ba, pissade som en jävla brandmanspraktikant. UTANFÖR Pressbyrån, det va ju fan fullt med folk där runt 15.30. Gör man så? Även om man är högre än åtta höghus? Jag skulle nog inte gjort de. Fast han kanske hade en baktanka med det hela, han kanske vill bli tagen av ordningsvakter/polisen så han fick värma sig i något häkte några timmar. Inte vet jag.
Amen juste, det va jävla äckligt också, vi skulle ju fan gå förbi där? Så vi fick fan löpa åt sidan, han va ju helt vild med snasen, verkade inte som om att han kunde kontrollera den till fullo.
Jaja, väl på Konsum så gjorde vi det man brukar göra där. Nicole åt godis från lösviks-godis-behållarna(Jävla tjyv). Och jag och Eric inhandla våra dagliga behov. Nicole hittade även sitt gamla favoritgodis och utbrast i ett "VA! Köp den här, du kommer inte ångra dig." Så va gör man inte, och jag ska väl inte ljuga. Den va god, som fan!
Fick tydligen inte sprida ordet om denna. Så ja, men så ser den ut i alla fall. Bara springa till Konsum Slussen och leta upp något liknande.
/ Mathijas.

M

Nu har ungefär alla läsare bekräftat att Seb egentligen inte är den rätta mannen för detta jobb. Han blir därför avstängd på obestämd tid och kanske kan återvända om han lovar på heder att inte snacka gojja igen i ett tanigt försök till lustighet. Det va inte de minste roligt och får inte förekomma Här.

Så hejdå Sebastian, och in med Wiggo som är våran första reserv, om DU tycker att du har kapacitet till jobbet så hör av dig, så får vi i panelen tänka över saken.
Anledningen till denna abrupta avstängning av Mannen med stort M finner ni i hans tre senaste inlägg. Som numera är radera pga alldeles för låg kompetens nivå.
Fred / M

Hm..

Är det någon i denna vida värld, som ens rör på leendet när dom läser Seb groteska och helt o-humoristiska inlägg. Funderar på att bannlysa honom och byta ut hon, till t.ex. Wiggo, tror det skulle bli sjukt mycket bättre så, eller vad säger ni?
/ Aggressionsfylld man, M

Wierd

Obehagliga saker inträffa förjämnan. Vet inte om man ska skratta över det eller funderar över hur jävla stor chansen är egentligen? Typ som för någon vecka sen. Klockan va typ 20.30 inte så många brukar äta middag då. Men i alla fall så gjorde jag de, jag åt spaghetti med köttfärssås. Precis då skriver Alicia Städaren Lihammar på MSN och följande konversation uppstår:

A - "Vad händer? :)"
M - "Äter middag, haha. Självdå?"
A - "Aha, jag med, vad äter du?"
M - "Spaghetti med köttfärssås, durå?"
De blev tyst en stund och sedan kom svaret
A - "Fyfan va sjukt, det gör jag med"
INTE KUL! Bara sjukt..
Och så idag, kommer det igen. Frågade Nicole runt 15 tiden idag om hon kunde rekommendera en schysst rulle som jag kunde kika på. Hon säger då The Pursuit of Happyness. Najs säger jag och inget mer med det.
Sen nu, när jag går inte på www.blogg.se så är det någon bloggare som har gjort ett TV-tips, och kvällens TV-tips är då juste.. The pursuit of Happyness. Detta är ju också lagom sjukt. Det är inte så att det är den nyaste och populäraste rullen på marknaden. Utan den kom ut 2006 och borde va lagom bortglömd vid det här lagom. Men ja. Slumpen? Va? Va sas?
Dagens aningen knasiga tankar av en förbluffad individ i form av MMM.
Puss

Håky

Va nyss och kollade på de mest efterlängtade derbyt i hockeyns historia, alltså mellan Nacka BJ och Värmdö BJ.
Kan väl summera matchen med bajs, så bra va båda lagen. Riktig jävla stjärnhockey alltså. Nej nu ska jag inte va taskig, dom kan ju spela. Ibland, om dom har så in i helvete med tur. Men aja. Kul att se sitt gamla VHC i alla fall. Starkt av dom som lirar kvar att göra't. Creds.
Jaja, snart måndag känns najs. Efterlängtad och så. Taggad.
Puss / M

Blodig söndag

Jahapp, söndag nu igen då. Värt som fan kan man tycka, men nej inte alls värt. Dock en rätt chill vecka framför mig så lär ju inte gå i graven direkt, känns positivt!
Igår blev en trevligt afton med mycket nykomlingar som överraskade med sin skönhet! + till dom. Även + till dom gamla hederliga godingarna som va där, men dom är ju alltid så trevligt! :)
Kvällen förgylldes med en påse chips på väg hem, satt som en jävla smäck. Underbart.
de tre va där, som tur va. Vad hade de annars varit (?)
Detta kan man ju tycka är knasigt? Ja.
Är ytterst sugen på att slänga upp en bild från Mrs.Knapp. Men är ganska medveten om att hon kommer slå mig till döds sedan säga upp kontakten med mig, för alltid, om detta sker. Är det värt de? ;)
Idag så har jag inte en blekaste om vad som kan kunna hända, men antar väl att det inte blir ett skeeet, pga, det är söndag.
Hugs without kisses / M

Ajt

Eric som skriver.
Nyss hemkommen från en styrning av min kvinna Nicolina Knapp ( http//www.nicfosho.blogg.se ). Det var trevligt och jag, Seb och Milky hade såklart gott om action i påsarna. Trevligt var det, och inget jidder med män med för korta jackor. Folket bestod av folk från Nico's nya/gamla klass, och fler andra.
Imorn langar jag inlägg om hur man gör något som räddat mig från depression, Chocolate Chip Cookies.


Dagens Outfit.

Uppskattad man.

Ja vem är då denna uppskattade man? Är det jag, är det Eric, är det Seb, är det Wiggo. Eller är det detta sjuka AS.
http://personer.eniro.se/query?what=wp〈=&ax=&search_word=Hitler+Panaifo+Gaviria&geo_area= .

Får man ens heta så enligt Svensk lag, kan ju inte vara möjligt? Han lär ju inte ha det lätt i alla fall.
Ska söka jobb ba "Ah, är det du som är Hitler?" "Ah, det stämmer fint" "Okej, du får inte jobbet" VEM i helvete vill ha en anställd som heter HITLER!? Inget jätte positivt laddat namn kanske. Men vem vet, han lär ju ha goda chanser att bli chef för NSF osv. Detta är ju en stor fördel.
Det allra sjukaste är att han bor i Ösbydalen?! Stackars en viss, som bor granne med honom. De ryktas att han spänner på donnor som en vilding också, är ju dock förståligt, vem vill inte kunna skryta med att ha spenderat en eller annat natt med just Hitler?!
Metallica, ville ett par, som antagligen va sjuka i huvet, döpa sin dotter till. Men icke, det gick inte för sig. Metallica är ju ett hårdrocks band, inget flicknamn. Men Hitler, klart din son ska heta Hitler. Varför frågar ni ens. Shoot!
Ah, detta va väl dagens funderingar över det perfekta samhället.
Ikväll ska det ätas mat som fan sedan bär det av till en viss fest på ett visst ställe. Där det ska partas loss, Wish me luck.
/ M

värreä n de två tornen!

<Tove åkte ut!, kul, värt med idol, skitkul, as mångaa "rolaga" att tiiita på. fan vad najs, ouuus






//SEBBBAN



fan har hänt?????? ner med idol------om man nu kan kalla det "idol"


02.09 osv.

Mys jag sa, mys de va, bulleribulleri Mjölk.
Detta är alltså kvällsrapporten från inte minst Mr.Matthew the brave.
Denna afton var minst sagt mys, pga att det är fredag så kan de bli något som är väldigt populärt numera, nämligen Fredagsmys i alla ära.
Kan faktiskt inte ge all cred till Godiset, Colan, Wiggo, och Idol utan även till en mystisk filur som jag inte bör nämna namnet på i onödan.
Ja, i alla fall, Godiset va fint, Colan va som vanligt (Guds dryck) Wiggo va lite lätt hetsig men det gick att chilla med honom ändå, Idol va ju fybubblans spännande och oförutsägbart. Den mystiska filuren sammanflätade allt detta till en redig fredagskväll som bör minnas! Fan va jag överdriver... Nej det gör jag inte, jag underdriver, den bör skrivas in i historieböckerna. Denna fredag bör definieras som ett ultimatum utav Fredagsmys. Mysigt.
Nu till det viktiga, vad är världen påväg? Vad fan ere frågan om helt seriöst. Hur kan mänskligheten göra såhär mot andra människor? Och nu undrar ni säkert: "Va, vad har hänt? Har Obama våldtagit en 12 årig dvärg i Arizona? Eller har OLW slutat producera Sourcream And Onion Less Fat chipsen?" Men NEJ inget av detta har hänt utan det är så jävla mycket värre. TOVE ÅKTE FÖR I HELVETE UT UR IDOL?! Lägg ner, allt. Dö.
Om hon va sådär ledsen där, hur jävla ledsen är hon inte nu, då? Tur att hon har mig i minnet i alla fall, det ger henne nog lite plåster på såren.
Aja, all heder till Calle, starkt som fan att gå till final när tidigare mätningar inte alls visat på att detta skulle vara möjligt, men helt klart en kunglig man. Erik är väl ovärd att ens nämna. "Run to the hills" va fan.. Coolt. Som fan.
Lär bli en mastig final.
Allt från denne aningen trötta man. Puss
/ M

Fredags..mys

Ibland måste man ju faktiskt leva upp till det hederliga uttrycket. Fredagsmys. Det är ju rätt så jävla gay men ändå passande. Idag så har jag myst en del faktiskt, mös rätt hårt när jag hade avklarad ekonomi provet som gick fint. Mös även ganska mycket när jag avnjöt min en rätters på Limone i form av ...



Sallad från Grekland, kan tänkas va gött, men ja! De kan de ju va också. Ja.

Mös en del i stan efter skolan också, detta va ju rätt mysigt. Eftersom jag mös där (?)
En julklapp inhandlades, kanske inte den seriösaste men Mor min blir nog glad i vilket fall. Annars jävlar....
Tog även detta mys tillfälle i akt och böt till ett extremt mysigt tema, Looove, mycket gulligt må jag tycka.
Tänkte på En grej kanske T de beror På, aiiiiight!!!!
Emh, juste. Varför har några ytterst klockrena ord så som. Finkan (Fängelse) Pröjsa (Betala) Kuta (Springa) dött ut helt. Märkligt, mycket märkligt.
En annan konstig sak är ju varför Matilda ni vet den minsta människan på jorden, och då har jag även räknat in kineserna! I alla fall, det konstiga är att hon tycker att det är konstigt att vi tycker att hon är liten, knasigt värre.
Aja nu ska jag fredagsmysa vidare, dock inte helt ensam. HIHIHI!
Stanna svara bröder / M

Kung ET

Var hälsade kära läsare.
Jag sitter nu i skolan med en av de två andra musketörerna. Gissa vem?
Han går i alla fall i samma klass som jag, men i skolan är hans identitet hemlig. Ingen vet att han är en av musketörerna.
Skämt åsido, jag sitter här med Mathias Mellanmjölk och Axel Arriba Enchillada, vi har det allmänt mysigt. Dock tänker vi på våran Seb som troligen redan knäppt första Kungen på bussen hem.
Idag åker jag till landet, Västerås, där jag en gång exporterades ifrån i en bananlåda. Trevligt.

Angående Sebastians inlägg tidigare, retards som centrerar texten får inte uttala sig om hur ofta man bloggar. Puss på skinkan Seb.



Jag och min Mjölk. Mjölk vars ögonbryn jag rakade av på nollningen har
ersatts av ett vackrare av mig.
I bakgrunden ser vi min egna Hustlare, Mr. Swan, och Axel Arriba.


When you want to lick a toad in depression

MR.ET!  fan skärpning... det är dags för dig att skriva några übergrymma inlägg nu va?
Du är ju trots allt nersänd till jorden för att framföra något budskap väl? om det nu är att
skrämma småpojkar genom att gömma dig i ett skjul bakom hus..må så vara. men lite tid
har du väl ändå att lägga ner på vårt arbete? eller? Jag personligen tycker att du förtjänar
 ett gott stryk för din slapphet. Eller bara en klapp på rumpan<3

Det är inte såååååå stor skillnad på dem bägge



Nej då. all heder åt E.T han är mannen i mitt liv, han skulle få klia mig på ryggen med sina
söta fingrar när han vill så göra. bara att ringa mig på 070071**** no problemos! LÖÖV


<3// Sebban


Lycka Vs Skräck

När det regnar överallt och allting känns så kallt? Då kommer mamma in och frågar om jag vill ha något, och klart som fan jag vill hade, mycket bra mor. Keep up the good work!
Jag pluggar förstår ni, och detta är inte speciellt orgasmframkallande. Men det kanske kan bli?!
Annars då, helg imorgon. Känns fint, helgen är fullspäckad med smaskiga händelser. Kommer förmodligen bli najs. Håller hårda tummar för det. Dock så måste ett Ekonomi prov avklaras innan, men jag är hyfsat förbered så hoppas även där att det går fint och smooooth.
Ja, riktigt så kul ska jag nog inte ha det, men kanske nästan (?)
Ja, men nej! Så kul ska jag inte ha. Hoppas jag i alla fall!
Enought med skitsnack från en förvirrad man.
/M

Fuuuuuuuuuuuuck Youuuu


Kooooooooooooooooooom dåååååååååååååååååååå


En väldigt skum sak som finns här i världen är ju dem här pedofilerna, våldtäktsmännen och alla andra psykfall runt omkring oss. Som den HÄR gamle farbrorn som varit anställd på en förskola och även varit väldigt omtyckt av annan personal och föräldrar. Mannen har förgripit sig på dagisbarn under en lång tid och ingen har märkt något! FÖRENS NU! Mannen är gripen mot sexuella övergrepp, det har dock inte skett några samlag med dem unga söta flickorna. (dem är antagligen söta, och även unga om dem nu går på dagis)
Men min stooooooora fråga är: Vad får han ut av detta? han kan ju inte bli upphetsad av att ta på fyraåringar? eller kan han det? finns ju inte särskilt mycket att titta på eller känna på iallafall. Sen är dem ju FAKTISKT BARA 4 ÅR!. vilket as, super as, ikke något toppen as direkt. Men det svåra är ju att "känna" igen dem här vildingarna. Mannen ser ju antagligen ut något i stil med det här:

svårare att känna igen än en skakande hand i en sten,sax och påse tävling












Soft//mannen


M

Dagen T. Kan tyckas vara en fin dag. Men ack.

Nejmen, den va faktiskt fin, vaknade runt 12.45 och insåg att jag försovit mig en aning, men nej. För vi hade studiedag, mycket värt. Käkade en rätt ovärd frukost men de fick gå. Den vilda exportvästeråsarn Erico Enchilada ringde och vi drog och .. trumvirvel .. gymmade. Ohja trott eller ej, Gustavsbergsbadet var slutdestination. Rätt chiiill faktiskt, efter det sjukt hårt pushandet och svettandets, så drog man ner och bada, bubbla och basta lite liksom, det kan tyckas najs.
Efter denna dramatiska händelse så va vi sjukt nöjda, glada, lyckliga över hur jävla duktiga vi kan vara om vi bara känner för det. Men såhär kunde det ju inte vara, glad och nöjd ska man inte vara, så vi gled in på Vedugns Pizzeria och tog det äckligaste på menyn. Lövbit aka annorlunda-formad-hamburgare, den smakade ju gott..? Nej, de gjorde den inte nej, den va ju äcklig? Som bara attans, men pommes frittesen va fina och vi kunde känna oss normala igen.
Nu har jag, och förmodligen även Erico tillbringat någon timma åt att plugga det extremt intressanta ämnet Business Economy. Detta ska jag/vi roa oss med i stort sett hela kvällen tills natten smyger sig på.
Den slutgiltiga frågan är väl då? Vem hade egentligen bäst dag? Det får ni avgöra helt själva.
Över och Ut / Mjiiilk

Superdag

Dagen började med en såkallad "istid" imorse...benen frös fast i marken när man vandrade mot bussen med skakande tänder och händer. Iallafall! Skolan var som vanligt ju. Lunchen var som i vanlig ordning kattmat.
Men enligt schemat skulle det vara supersmarrig kyckling. Nu sitter jag kvar i skolan, sitter och dunkar "Bobben" som vi säger det här i blattenacka. (Bob Marley). Men det är ju Falchi som lyssnar på den toppengrymma låten, inte jag alltså. tvungen att få det sagt bara!
Ett snabbt inlägg från Sebban droppades nyss, de kommer ramla in massa soft under den sköna dagen, måste "plugga" vidare nu. Är ju kvar i skolan...


//Mannen med stort M

Dedikerat till vår idol.

Blogg-gurun och legenden Hubert har enligt trovärdiga källor kallat vår blogg hattig och klagat på upprepade inlägg. Jag visste tyvärr inte att man var tvungen att följa några specifika regler när man bloggade, men enligt Blogg/Actionpåses-Hubbe så måste vi göra det i framtiden. Jag har därför tagit mig modet att fråga Hubbe om han, denna fantastiska bloggare, har tid att lära oss att utöva den uråldriga bloggandets ädla konst.
  Han hade ett späckat schema där saker som könsorgansmätning i duschar, inhandling av proteinpulver och Action-påses-arrangemang tog upp många timmar. Jag övertygade Hubbe, och mot 2-3 timmars coachning i veckan skall jag arrangera 2-3 Action-Påsar (kräver enormt tålamod, otrolig passion och en massa tid). 
  Jag kan tyvärr inte, avslöja personens i frågas riktiga förnamn. Hubbe, med samma säkerhet som USA's president, är en man vars godhet få människor får uppleva under en livstid. Tack.


Hubbe, du är otrolig.<3

/ET.


M

Fan tycker inte riktigt att ni har fått riktigt grepp om vilka vilda vildingar som kommer att härja i bloggen, så jag bör ju beskriva dom snabbt och enkelt liksom, så ni får en shysst klar översikts bild.. Deal
Nils Mathias Persson även välkänd som "den där Mellanmjölk" men inte direkt uppskattat av honom själv. Han går gymnasiet på Gullmarsplan, detta kallas även Värmdö Gymnasium. Han pluggar delvis men chillar mest med Wiggo. Ingen sportig aktivitet utförs för tillfället, men han satsar på att börjar gymma innan sommararen i alla fall. Om detta kommer ske är väldigt oklart. Något att tillägga är väl att han gillar "mysiga" hemma kvällar, i form av 40 pers i ett litet hus där där förtärs alldeles för mycket medicin.
Men döm fan inte Mjölken efter dess utgångsdatum.
Sebastian Erik Lindholm Kindstedt även välkänd som Seb, Sebban och Mannen med stort M. Vilken han föredrar bäst är nog ingen som riktigt vet. Han härjar runt i Nacka Gymnasium äter kattmats liknande mat varenda dag i skolan och är överlyckligt över när dom bjuder på Kladdkaka till efterrätt, är inte det vardag liksom?
Jaja, inte ens denna man utövar någon sport, utan han chillar nog hårdare än Mr.Persson pga att han aldrig har pluggat. Men denna man har även sina talanger, han kan t.ex äta citroner utan att röra en enda Min detta är något han prövat X antal gånger och detta är inget ni inte bör pröva själva. Enought.
Eric Alexander Tillaeus. Är väl inte kallad för något speciellt. Men man kan väl dra till med Erka eller varför inte Erkan för att försöka framstå lustig. Denna man är en slug men ändå sympatisk man på endast 15 vårar dock. - poäng det är hårt men sådana är reglerna. Detta påverkar dock inte hans sociala kompetens alls.
Även denna man avstår all form av fysisk aktivitet och föredrar hellre OLW Sourcream And Onion Lessfat chips, Cola, Bamses och Wiggo.
Detta är i princip det ni behöver veta just nu men mer lär ni få reda på under resans gång.
Jaja, NOG!
Dagens incidenter var följande, åka till Café Sixty, äta smaskigt och chilla i cirka 2.5 timmar. Detta gick utmärkt och utan besvär i form av att Eric tror att jag skriver "bussen går från dig 20.44" istället för "bussen är framme i slussen 20.44" så de va ju skönt. Även skönt att inte någon random kille frågade mig och Tobbe om vi skulle köra 1ON1 NU på plats över Lill-Matilda. Knasigt vore det i alla fall.
"Café Sixty är överskattat" vad typ de sjukaste jag hört? Vafan grundar du de på? Det va ju typ sjukt värt. Trevligt var det också, med en trupp individer i form av, Alicia Polski Lihammar, Lovisa Köttarn Lind, Matilda lilla-jätte-lilla-atom-storleks-syster, Tobias Mjukis Rybén, Eric VV Tillaeus och såklart jag i hög person.
De talades vild om allt mellan Gullmarsplan och Värmdö, och diskussionerna vart nästa lite väl vilda. T.ex som när jag tyckte att min chai-latte va vattnig men Matilda tyckte de va super-duper-krämig, så blir det ju lite dålig stämning. Kan ni ju säkert lista ut, helt själva.
Andra mustiga saker har hänt men inget ni bör veta om så. -Cha cha bitches / M


INGA PROBLEM




Beställlning på fredag<3                      Liverpool är ute ut CL



Tänkte bara så ni har något gött att glo på under kvällen<3

Shakeyourass



 Mysigt krig i skogen


/Er man Sebban


O klara heter?

Va? Nemen. Är det förvirring på gång.

Svaren finner ni hos HÄR. Nej men dom exakta musketörerna är ju naturlish Mathias Mellanmjölk(Persson) Eric Tillaeus och Sebastian Erik Lindholm Kindstedt. Inga konstigheter med det, trodde detta va uppenbart men inte för vissa (Hubbe).
Och vadå vad är en Actionpåse? Det är väl en påse med någon slags action I vad är det svåra, egentligen.
William W. Klart som fan detta är en soft blogg, den har full potential att nå toppen, och må den aldrig läggas ner.
Förresten, är det inte knasigt att vara ledig på en torsdag? Talar nu enbart för oss multi-coola-tuffa-smexiga-häftiga VGY elever. Detta måste ju utnyttjas till fullo genom att bege sig till den stora staden och ta sig en mustig jävla fika på Café Sixty sent in på kvällskvisten. Detta kan tyckas bögigt, men ack.. Va rätt ni har, men det är chiiill i alla fall, ett som är säkert.
Amen / M

DEN EFTERLÄNGTANDE PRESENTATIONEN

Soft! Tjena. Mannen med stort M här, eller den tragiske Seb så ni vet vem ni har att göra med.
Jag heter Sebastian och är en soft kis på 16 vårar. Gillar att suga på citroner på lördags
och söndags morgnar-LOVE IT!
Mina bästa vänner heter ET och Mellanmjölken, det är vi liksom vi som "gör det" bättre än någon annan.
Jag vet inte vad för saker ET och Mellis kommer att prata om, men jag kommer skriva om exakt allting som händer i min supervardag. Jag kommer även lägga upp schysst skit så som:

Dagens outfit!
Shopping tips!
Toppen softa låtar!


Så om ert uppdrag här i världen är att kopiera den supersköna Sebban, då ska ni absolut kika in på denna übergrymma bloggen! Varje dag!
 
Tyvär så kan jag inte lägga upp DAGENS outfit, eftersom jag sitter helt naken, och man fick tydligen inte
lägga upp nakenbilder enligt Robert "Hubbe, svartrockarn,Hubert,Alban" Flodman. (Han kan ju detta med
übergrymma bloggar)....Så därför får nu njuta av gamla godingar!. PöööööööössAAWH <3


S

Egentligen så skulle vi tre individer göra en egen presentation av bloggen från våra egna perspektiv. Men pga att Seb lever upp till sitt namn till fullo så kommer detta inte ske fullt ut. Utan ni får fanemig nöja er med att ET och MM gjort de.
Sebban lär vara på benen imorrn igen och redo att underhålla er med smaskig skrivning. Men om jag skulle leva mig in i rollen som Mannen med stort M, så skulle de väl sluta ungefär såhär: " ööööhh........denna blogg kommer bli soft, jävligt soft faktiskt (=...har inte ätit på hela dagen, så mår inte speciellt bra just nu, men fan har man lust så har man.......livet leker......soft..."
Aja, detta om detta.
Puss / M

E

Ja, som tidigare nämnt är detta en blogg som kommer handla om olika sköna saker som inträffar i musketörernas vardag. Här kommer det att skrivas om Liselotte, Hubbes actionpåsar och om Seb faktiskt fått i sig någon mat idag. Vad som bör nämnas är att negativa kommentarer inte får skrivas om varken Wiggo eller Bamses. Dessa två ting värderar vi över allt annat och kränkande kommentarer kommer inte att godkännas.
Ska dra till Seb nu och chilla med allas vår favorit- Liselotte.<3

Puss på skinkan,
De tre musketörerna. (+ Wiggo)

/ET & De två andra.

M.E.S, S.E.M, E.S.M osv osv..

Ja.. Detta är alltså en helt vanligt/ovanligt..? blogg..? som handlar om i princip vad som helst. Det kan vara allt i från Sebs nya favorit öl, eller kanske Wiggos dagliga händelser. Vem vet.. Liksom.
Ja som sagt, även fast jag inte nämnt det så är detta en ny färsk blogg. Den kommer att drivas av mig, Mr.Milk, Eric den sluge och Seb den tragiske. Detta kan gå jävligt hett till så håll hårt i hatten och framför allt, era resterande klädesplagg.
Puss / M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0