valborg

Väskan är packad och innehåller. Ett gäng glasflaskor med märket Heineken, en fet flintastek, potatissallad och badkläder. Detta kommer bli NICE

Tung dag

En riktigt köttig dag startar alltid med ett matteprov. Dock så var matteprovet inte så jävla köttigt eftersom det var ett "Grupprov" så de gick typ kalas. En uppiggande lunch med Fadern min på Vapiano gjorde så man orkade med in i det sista. Hemkommen och omedvetande att man är trött. Detta märks inte så man glider ut och springer, rätt långt. Typ 15-20 mins löpning. Efter så tänkte jag pumpa lite ben, korsrygg och mage. Men va helt död i kroppen. Så de blev inte många reps där inte. Jaja. Imörra är de Valborg och de verkar bli förbaskat chill. SES

skojare

Idag när jag var nere och tränade så såg jag min väska som stod där innehållande min Valborgsöl. Den hade jag inte kikat i på ett tag så gick fram till den och lyfte på den. Den va väldigt lätt. Detta var knasigt så jag öppnade bagen och såg av min förvåning att all öl var borta, men den hade ersatts av... En 2 L Coca-Cola flaska. Fan driver min Mor med mig? GE MIG MIN ÖL. Vill ju inte ha någon förbaskad Cola. Dock rätt skönt av henne. Nu gäller de dock att få tillbaka min öl, men de ska nog inte vara några problemas. Peace

T

Idag så var jag ledig. Därför gick jag upp 12.30 och åt frukost. Gled sen till Nacka IP och lirade lite boll med Sebastian, Jesper, Mattias och Jim. De va trevligt och framför allt varmt som fan! As värt. Efter detta spektakel så åkte vi till stan och inhandlade biljetter till DIF - AJK som går av stapeln på söndag. Jag och Jesper åkte senare hem till mig och ryssade som dårar. Hårt som fan var de. Så nu är man mör och god. Imorgon är de Nationella Prov i Engelska A, de ska ju bli spännande. Börjar förövrigt 11.00. Annars så lär morgondagen typ bestå av träning och kanske Frida. Soft.

KM

22.30 varje vardagskväll är en fin stund. Ungefär då brukar jag slaska i mig min kvällsmat.
.
.
Den brukar se ut ungefär såhär och består som ni kanske ser av 2-3 mackor, ett saftig glas oboy, en skål med yoghurt samt 2 bananer. Fint som fan ska ni veta.

i brist på saker att göra

Fan. Vad man inte gör något om dagarna. Efter skolan är de träning. Sen är man hemma vid 18. Vad fan gör man då? Inte ett skit, äter och väntar tills man får gå och lägga sig. Så jävla tråkigt. Man kanske hänger ut med Frida någon dag. Men inte varje dag liksom, de passar ju inte alltid. Så då sitter man här hemma, framför en värdelös dator. Ovärt. När detta pågår alldeles för länge. Då går jag ner och tränar.. Igen.. Inte bra egentligen.

KÖTT


.
Dessa smaskiga påsar dömt ner i min brevlåda igår. Så imorgon ska de börja ätas. Detta ska göra en hel del sägs de. Hoppas de stämmer. Återkommer med resultat... Om dom är positiva dvs.

soft helgish

I fredags vart de party efter mååånga om och men. Detta ägde rum hos Amanda i hennes lilla hus, där var de maskerad som jag dock inte var beredd på så jag var lite utanför. Men de va kul i alla fall. Däckade hos Frida och där har jag nu varit sen dess. Soft som fan, inte gjort mycket inte. Softat helt enkelt. Soft typ.
.
Soft helt, om man ska sammanfatta.

:PPppPpP

"Eric ringer "Matte vad göru?" "kollar TV" så kör han hävstångspress ;PpPPp"
.
Befolkningen börjar tycka jag tränar.. Alldeles för mycket..

intressant (?) fakta

Om du äter 1-2 bitar choklad i samband med riktigt kost efter träning så hjälper de till att stärka musklerna.
.
Om du äter stora mängder lakrits (ca 100 gram) om dagen, så kommer de försvaga dina muskler radikalt.
.
Tyckte jag i alla fall var intressant. Källa min sjukgymnaststuderande syster Lisa.

STHLMMÄSSAN

Dit bar de av idag för att hejja på bror min som tävlade för andra gången i "Vassaste kocken 2010". Knasig tävling där man mäter sin manlighet i grenar som lökhackning, majonässlagning samt äggvitevispning. Den som är snabbast. Vinner. Simple as that. Han gjorde grymt bra ifrån sig och kom till final. Men där tog de slut. Ingen försvarad titel från förra året blev de men en andra plats är inte illa pinkat. Bra BROR.
.
.
Den röda rocken var på som representerar fjolårs vinnaren. Blir tyvär vit rock nästa år..
.
Efter detta spektakel så gick vi runt där på mässan. Vilket paradis. Det fanns provsmak på allt möjligt överallt. Mycket värt :)

sicken lirare

http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1604072&selId=1.923808&currPage=0
.
Där har ni han. Sicken lirare.
.
PS."Jajamänsan"

Monday(g)

Chill dag även idag. Käkade lunch utomhus i solen och vad händer om inte att samma stekiga gubbe kommer fram till oss precis som sist. Helt iskall, dock idag med nya skämt. Såsom "Vart simmar bina?" Vet inte "I närmaste biflod, HÖH, Om dom fått bidrag" HÖH. Hur cool som helst. Fattar inte varför han är typ kär i bin men det lär ju förbli ett mysterium.
Efter skolan gled jag till Frida och chilla ett tag och åkte sedan och hämtade min bror som anlände vid åtta tiden. Den jävla stroppen fick ett samtal imorse av TV4 och dom undrade om han ville ställa upp på Morgonsoffan imorrn(Tisdag) typ 05.30 och laga lite mat. Så ja.. Ni hittar honom på TV4 Morgonsoffan imorrn 06.15. Får man ju inte missa.
Annars då, ingen träningen idag. Inte bra.. Får köra imorrn istället. Typ de. TJOO

V.16

Det verkar som om de blir en rätt soft vecka. Har inget inbokat prov, eller inlämningar/uppgifter heller för den delen. Min bror kommer upp imorrn kväll och stannar tills på torsdag. Detta är alltid skojigt som tusan. Träffa den gamla geten. Någon och bråka med, slå på. Har ju bara kvinnor i huset nu mera.. Anledningen till att han kommer upp är för att han ska tävla i tävlingen "Vassaste kocken 2010" på onsdag. Denna tävling vann han förra året så nu ska han försvara titeln, får se hur det går, dock.

helg

Chillade med lite softa broes/hoes samt Oel i fredags. Det var soft. I lördags var de "Årets match" på Värmdövallen. Värmdö - Brajen. ÅH så nära att Värmdö vann över dom. Pinsamma jeflar de där. Efter denna match stod jag ut med Seb som inte befann sig i sitt bästa skick kanske. Detta var bland de värsta jag varit med om. Allt detta slit för att man ska åka på ett party som skiter sig i sista sekunden. Värt? Ja kanske för då fick jag åka hem till Frida och myspysa. Wiho. Idag har jag varit stentrött av någon anledning? Som jag faktiskt inte vet. Men börjar piggna till nu och ska därför träna snarast. Bröst å Biceps väntar, najs som fan!

not enough time

Slutar 16:50. Kommer därför hem runt 17.40. Äter vid 18.00. Pluggar till 19.30. Då man blir tvungen att kila över till sin syster som ska förbaskat fylla 25 år idag (Grattis dock). Klar med detta vid 20.30. Kommer hem. Då är det DIF - HV71 SM-final. Så kikar på den. Pluggar i pauserna. Runt 22.00 är matchen slut. Pluggar lite till. Sen blir jag irriterad så går ner och pumpar skiten ur mig själv till 22.45. Äter 23.15. Pluggar lite. Och nu får man äntligen sova. Men det gör man inte för man måste kolla facebook osv.. Puh..

skönt

Idag var en trevligt dag. Åt lunch utomhus i t-shirt och solen brände. Fint. Ännu finare va att lunchen var typ 2.5 timme så man kunde sitta där läääänge. Där hände en jävligt random grej där också. Vi sitter där helt omedvetna om vad som komma skall och helt plötslig går en gubbe på typ 75 år förbi och stannar precis vid oss, tittar på oss och ställer frågan "När firar bina jul?" emmmmh? va? "När julen är förbi" Så går han? Helt iskallt iväg. Skumt

hm

Min syster sa häromdagen att mina ben börja bli oproportionerliga med min överkropp. OPS?! Är de kanske dags att börja köra lite ben? Vad sägs? Värt? Eller?

T

Levde livet och började 10.40 idag. Käkade Subway i solen på lunchen osv. På idrotten var de boxning som gällde så de va fullt ös. Nu har jag käkat och pluggat lite och snart är de Game-time. Ska nämligen spela innebandy match ikväll. Avspark klockan 20.00 i Ekedalshallen. Fyfan va B.. Menmen.. Vi möter i alla fall 10 galna 25 taggare. Även kallade min syster och hennes kompisar. Vi kommer fan få pisk..

soooft

Nu jävlar säger jag bara. Skulle åka och köpa enbart en bänk idag. Så visar de sig att dem som säljer bänkjäveln säljer också en rakstång och en curlstång + vikter på typ 35 kg. För ynka 200 kr.. Så vad gör man inte. Jo slår till såklart. Så nu jävlar, har jag ju allt som behövs för mitt ryss-gym i carporten. RÄTT SOFT!
.
.
.
Har ju även min söta säck samt hantlar från förr. Har även typ 15 kg vikter till hos pappa som ska hämtas. Då får jag ihop typ 55 kg till bänken, så klarar mig fan utmärkt. Många tummar upp och 5/5 proteinshaker.
PS. Ursäkta träningsinlägg.. Igen..

sweet life

Om varje dag skulle vara som dem varit igår och idag så skulle ju livet flyta på lätt alltså. Idag så började jag 10.15 och slutade 11.30, denna lektion var inte heller den jobbigaste, vi satt och lyssnade på två nissar från Ungdomsmottagningen. Efter detta ståhej gick vi och åt på Limone och jag käkade Carbonara. Det var fan rätt värt och efter de åkte jag hem. Solen skiner och det är cirka 12-13 grader ute, livet leker helt enkelt. Om man inte tänker på att jag har, två uppgifter och ett prov denna vecka. Men det löser sig alltid. Nu ska jag iväg och träna ( FÖRLÅT, MEN MÅSTE VÄL FAN SKRIVA VAD SOM HÄNDER? HAR JU INGET ANNAT ATT SKRIVA OM!!! ) i alla fall, träna ja. De ska jag göra, tänkte göra de varje dag denna vecka. Hård och nyttig vecka. Borde jag klara.
.
PS. Igår hade jag 23 läsare. Det är alltid skoj. Fortsätt så.

hm

Hur förvånade skulle ni bli, om ni vaknar upp vid 10.26 av ett sms från ett för dig okänt nummer. Och texten lyder: "Jag har precis blivit fångad av polisen . Förlåt min vän. . Det var inte jag . Hoppas du tror på mig . Du är en äkta vän" Jag blev rätt förvånad i alla fall. Hittade ingen info om detta nummer på Hitta.se och kan väl inte smsa tillbaka "Vem är du?" eller?

Snart så...

.
ELLER......?

Chill start

Startade veckan med att försova mig och komma till skolan 12.50. Väl där får jag reda på att vi bara har en lektion kvar för att sista var inställd. Detta kändes ytterst värt. Slutade alltså vid 14.00 så ett gäng om 6 dvs Jag, Eric, Julius, Tobbe, Axel och Liten drog till stääden. Där kikade vi lite och tog sedan en fika, utomhus. Chill som fan var de. Kom hem vid typ 17 tiden. Chillade, sen vare fan Ryss på gång. Gick ner i Carporten, körde mig trött och gick sedan och pumpade lite annat trevligt. Sedan har jag inte gjort så mycket mer idag än att typ ätit, ska försöka plugga nu men är verkligen inte alls motiverad.... Hur ska detta sluta...

påsklov

Nu jävlar undrar ni ju vad jag gjorde på påsklovet. Och här är svaret:
.
Inledde med en dag i staden, samt en lunch på Jensen Böfhus som skulle gå på 70 kr/skalle. Men slutade med 150 kr/skalle. Jävla svin de där som lurar mössan av oss.
.
Fest hos skrållan. Slutar alltid med att man är 50-Cent.
.
Fick ett litet påskägg, innehållande typ 5 kg godis av Frida. Kommer nog ta ett tag att äta upp de, väldigt gulligt av dig i alla fall :)
.
Gled till Gamla stan, och smuttade lite på Smirnoff och Öl i solen, klagade inte en ända sekund.
.
Tog ett gäng kalla i solen hos seb. Och när solen smet så fick man följa efter den.. Typ in i skogen :) Klagade inte heller mycket under dessa dagar.
.
Utöver detta smaskiga så har jag väl typ, chillat rätt hårt. Varit en hel del med Frida, mycket mycket värt. :D Helt klart ett bra påsklov. NAJS

Ben

I fredags förmiddag fick jag någon dum jävla tanke om att köra ett Body Pump pass. Så jag gjorde de. Med Mor min. Nu kan jag fan inte gå. Kan inte röra mina ben. Dom är ju fan förlamade. Fan va ovärt. Ska aldrig mer gå på något sånt trams, eller träna ben heller för den delen.

sjukt var ordet

De absolut sjukaste som hänt mig, hände nog inatt. De va sjukt.. Ska ni veta.. But lets keep it a secret.

Hemma

Nu är jag hemkommen för att stanna.. Ett tag i alla fall. Har varit hos Frida nu i typ 3 dagar tror jag. Med snabba hembesök dock. Så nu jävlar börjar jag få tråkigt så de blir nog en del inlägg tonight.. SOFT!

hm

Man känner sig nästan lite taskig när man inte uppdaterar och ser att det är 18 specifika som så gärna skulle velat läsa något smaskigt skrivet av mig. Vilken besvikelse. Så nu får de bannemig bli ändring. Tänkte summera Påsklovet men det är ju inte över ännu, så kanske borde vänta med de? Kan i alla fall berätta att idag så hängde jag upp boxningssäcken i carporten och körde på. Jobbigt som in i ba helvete ska ni veta. Men kul, skönt som fan att stå ute i den härliga vårluften också. Tänkte fixa ihop ett så kallad Ryss-gym nere där i carporten, behöver ba lite grejer sen ska de nog bli riktigt fint.. :D Kanske slaskar upp en bild när de är fullbordat.
YOYO

påsklov

lever ett soft life under påsklovet. Så soft så att jag inte orkar blogga. Lovet har soo far bestått av torsdag: misslyckad fest, p_12-slagsmål.. fredag: soft night hos skrållan, + ännu mer p_12-slagsmål.. lördag: chiiillll med en av mina tyngra grabbar -Disco-Stue-Friduulf-. Idag har jag sovit hårst. Och ska nu vidare och gymma, det blir GREJJER DE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YOYOYO

livet leker

Idag dagens dag Torsdag. Så låg jag runt 07 snåret och led av att jag skulle gå upp och skriva ett omöjligt matteprov. De kändes inte alls värt. När mamma kommer hem från jobbet vid typ 08 snåret så inser hon att jag visst har försovit mig. Och undrar om hon ska köra mig så jag inte missar provet.. Jag ligger där och vill verkligen inte över allt på jorden, och jag förklarar att provet är omöjligt så de är inte värt de. Då säger hon, jaha då sjukanmäler jag dig då. YES. Ah men grymt. Eller ska jag sjukanmäla dig hela dagen då istället? Blir ju as shysst, du har ju nästan aldrig varit borta. Nej de är fan sant. Somnar om och vaknar 12.30... Känner att jag är jävligt hungrig och helt plötsligt. Mor stiger in med mackor samt Kaffe.. Sicken dag. Trodde man skulle vara elak och driva med folk idag men ack.. Va fel jag hade

1 april 2010

Denna hemska dag. De kan komma någon skön kis som driver rätt hårt med än, och då kan de ju bli rätt kul. Men hur jävla irriterande är de inte när folk skämtar om vardagliga saker..
.
1- Tjaa
2- Ahmen tjena
1- Jag missade bussen imorse, så jävla jobbigt.
2- Ah de suger asså.
1- APRIL APRIL DIN DUMMA JÄVLA HORKUK JAG KAN LURA DIG VART FAN I FITT VÄRLDEN JAG VILL, HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH.
2- Jaha?
.
Det är ju förfan omöjligt att veta.. Inte alls skoj. Lägg ner.
.
Dock just i år så är denna dag rätt bra trots allt. För jag å Frida har nämligen varit tillsammans i 3 månader. Det är ju rätt stort ändå. Grattis till oss. Firar med att vi ska på bio................ APRIL APRIL era dumma sillar. Ni gick på de, vi ska inte alls på bio... Hm..?

RSS 2.0