YO!

Om ni ska definiera en soft helg så ska ni utgå ifrån min. Softade aningen hårt i fredags, började 10.00 slutade 12.00. Käka BK till lunch (hur soft är inte de?) Sedan gled jag runt lite bland Värmdös byar. För att sedan sluta upp hemma med Frigulf. Vi kollade på film typ, dock så däcka hon som vanligt direkt. Så jag fick roa mig själv.. Lördagen, så chillade vi typ till kl 16.00. Steg inte ens upp innan de, käkade godis osv. As soft. På lördagkvällen så var det favorit i repris. Mette-marit kom hit runt 21.00 vi skulle kolla film men det slutade precis, som vanligt. Jaja, livet e hårt. Hon drog typ 10 imorse. Och jag såg min chans. Så la mig i sängen igen och slaggade så jävla hårt fram till 14.30. Soft? Men nu jävlar, har jag ätit frukost och det börjar vankas gymdags. Riktigt soft, inte varit där på typ en vecka. Inte bra inte bra, dock så har jag mina ursäkter. Får se vad som händer ikväll. Lär bli soft. Dock då utan min kära Frida för hon lämnar mig här, helt ensam.....

T

Hejhopp. Skön dag idag dagen Tors(dag). Startade med frukost på sängen framför Tre kronors match, som dock inte gick så himla bra.. Menmen. Nu när jag tänker vad som hände efter den sköna morgonen så va dagen inte så himla skön. Men rätt slappt ändå. Nu på kvällskvisten blir de att plugga Matematik B. Rätt spännande, beror på hur man ser't, om man ser efterrätt, kaffe, data. Eller just Matematik. Imorn är en förjävlig dag. Börjar 10.00 med Matte-prov, sen har jag SH sen slutar vi 12.20 PUH! På dagen vet jag inte vad som sker men kvällen är typ spikat.
.
Dagens otroliga skämt av mig,själv, lyder. Vilken är Polens nationalsport? - Curling..
Den som inte förstår det syper-roliga. Är inte just de, syper-roliga.
.
En sak är najs. Den saken som är najs är najs. Men den är även LOV. Det är fan Lov efter den hårda dagen imorrn. När klockan slår 12.20 imorgon Fredag så är det fan LOV i en vecka. Lagom trist. Vad ska jag göra då? När man inte går till skolan. Frugan sviker.. Morsan sviker.. En del homies sviker.. Fan ska jag hitta på? På tal om de, så söker jag inneboende mellan sönd - tisd. Skulle uppskattas. YOOYOYOYOY0
.
TTFN, xoxo <3

Skönt

Olika reaktioner av olika lärare.
Stefano - Jäääävlar vilken klocka, vafan har hänt? ... Aha, men du, asså slog väl fan tillbaka?
.
Sarah - Vad har hänt, ojoj, du vet att vi lärare finns här om du skulle vilja prata, det kan vara en svår period efter en sådan här grej. Och det kan påverka dina prestationer så det är bra att vi vet om vad som hänt så vi har förståelse för det. Jag har varit med om sådan här fall förut och vet hur det kan vara osvosv.
.
Helen - Oj, vad har hänt. Okej, jag förstår. Men om du skulle stöta på den här killen, eller tjejen, heheheh, igen. Så möt honom med kärlek istället för hat, för du vet att man inte löser några problem med våld. Ta honom med kärlek istället, det är bäst!
.
Mattias - Hehehehehheheheheh, jag är översnäll. Men EHERHE vad har hänt med ögat? Glömde fråga de förut, är det från någon idrottsaktivitet eller? "Njae, hemmagjort boxning i sånna fall" eHEHEH, ehehhee..

Just as soon as I walk in Its like all eyes on me so I try to avoid any contact, cuz if I do that then it opens the door for conversation like I want that


Thug life

By request.
Vidrigt? Jo tack jag vet, men det var endast för att Hubbe så gärna ville.

Dagen O

Dagen Onsdag alltså imorgon. Lär bli en intressant dag. Ska glida tidigare för att amputera min vänstra stortå. Säger hejhopp shopp shopp till den. RIP. Riktigt så illa kanske de inte är, men. Sen efter de ska jag på möte med Ordförande i bostadsstyrelsen. Det blir vi tvungna till eftersom det är så himla stökigt och livat här hela tiden. Vilket jävla skitsnack. Ska fan hugga den där styrelsen. Har inte haft någonting här sen vi fick brev från dom. Och det va typ 3 månader sen. Och nu kommer dom och grinar på att det är högljut osv.  Mongon asså.. Så i alla fall, vi ska dit och jag ska övertyga dom att det inte allt är vilt här och att jag är en snell-pojke, har ju alla förutsättningar att se snäll ut också. Så det blir nog skit najs. Detta skit hindrar mig från att gymma. Och då blir jag fan lack asså.. Bajs

Hm..

Idag dagen dagen gaden Måndag så har jag fått ovanligt många blickar, är det för att jag är extra jävla snygg nu för tiden? Fick även vääldigt många frågor av alla möjligt nissar runt om i världen. Charles Darwin undrade nämligen också vad det var för träslag på dörren. Han gissade på Björk eftersom det är bland de hårdaste slagen. Elak dörr utbrast även Che. Asså Guevara. Men argast av dom alla. De va matadoren, Stefano min lärare. Nej han va skit glad men lite besviken på mig som inte hade tryckt tillbaka på dörr jäveln. Sjuk jävel de där. Men aja.
.
Får se om jag är lika attraktiv och uppmärksammad imorgon.... Hejsvejs

AHRÅ

Det är ganska najs att ligga i sin säng med 8 kuddar, äta pizza, dricka cola och kolla på hockey. Kan jag tycka i alla fall.

LSF

Lite smyg fail såklart.. Idag på gymmet. Jag och sebban trott eller ej va där. Men vi tänkte bara simma. Så vi drar in, duschar går ut till badet. Där står den en hårig medelåldersman som förklarar för oss att alla bassänger är uppbokade just NUU. För dom hade typ simskola. Jaha och äventyrsbadet är stäng av någon jävla anledning. Så ah, det blev att basta i typ en timma.. Värt. Skön brud i kassan också som inte säger någonting när en stackars liten sårad man på 17 vårar kommer och säger att han vill bada.. Dö borde hon.. Eller i alla fall bli påkörd av ett tåg

Nuså

Nu kommer jag att skriva ett ovärt blogginlägg. Detta gör ja eftersom jag inte skrivit något på bra länge nu. Varför jag inte gjort de är för att det är skit trist att läsa ovärda saker, och har liksom inte kommit på något sjukt intressant. Men bara för att tillfredsställa er lite grann så ska jag summera den helg som nu nyss varit. Började med att jag drog direkt till gymmet efter skolan i fredags. Kändes najs. Efter de så gled jag hem, käkade middag osv. För att sedan bege mig på party hos ingen mindre än Ahlers. Det va hyfsat najs, inget spårat kaos-drag men de va chill. Fick en feting till doffe men det är sånt man får ta. Dock jobbigt att glida runt som en thug-life-hooligan nu i cirka en vecka eller hur jävla länge de tar för tiran att försvinna.. Jaja, på lördagen gjorde jag inte mycket. Hänga lite med Jeppe på dagen, sen kom Frida till mig vid typ 23.. Vi kollade film och slagga typ. Soft som bara den. Nu idag söndag så gör jag inte mycket. Frida svek mig för ett tag sen.. Så just nu ligger jag bara och tvär-rå-softar i min säng. Senare idag blir det gym osv. Lär bli trevligt. Hoppas detta va super-kul att läsa. Vi hörs kanske

Träning

Nu har jag tränat i cirka 2-3 veckor.. Och vad händer.. Jo det ramlar in kommentarer om att jag har blivit biffigare. Detta är dock väldigt positivt och det gör ju en väldigt glad och mer träningsmotiverad. Själv ser jag ingen större skillnad. Men vågen säger att jag ökat 3 kilo.. Och det är inget fett vad jag ser. Så ah. Mycket trevligt.
.
Tobias R -"Fan nu när du har biffat på dig måste du ju köpa chains och sånt ju"  Chains hans sa, chains de va? Haha, iskall snubbe. Får bli att köpa chains helt enkelt.

Inge kims inge kos

Så jävla SANT ju.. http://www.youtube.com/watch?v=9YHAKcYB02U&feature=player_embedded

Hur värt är det med sommar, man kan ju fanimig göra allt!

Man kan till exempel:
Grilla korv hela nätterna långa, och bara chilla med sina homies vid ett bad.
Bada med Wilma i princip överallt det finns vatten.
Va brun, och ändå ha på sig ett par sten-råa brillor och vara söt.
Bli bestulen på mat av en mås kallad Mårten på en båt i Göteborg.
Man kan chilla med hästar med feta kukar..
Man kan äta räkor inklusive tillbehör på en grässtrand i Göteborgs skärgård.
Glida i den skönare delen av G-town. Dvs Hamnen, ma hood.
Ta iskalla posébilder lite när man känner för de.
.
Detta är bara exempel på vad man KAN göra. Man kan ju också, bada och chilla med broesen på diverse bad hela dagarna, för att sedan dra ett fint jävla strandkrök med sin nära å kära. Livet leker fan på sommaren. Tur att det inte är så långt kvar dit. Längtar en ANING!

det ljuva livet

.
Detta är fan min död.. Här kommer jag förmodligen tillbringa allt för många timmar framför Facebook, film osv. Men det är jäävligt chill ska ni veta. Tack så jätte mycket kära Mor för TVn :)

Läsare

Min väluppdaterade blogg har inte såå jätte mycket läsare. Men det landar väl på en 15-20 stycken. Men. Grejen är att när jag inte skriver något. Så får jag kanske 12-13 st. Men sen när jag skriver, då jävlar kan det stiga uppemot 30 st. Hur fan går detta till? Går det ett litet rykte runt bland läsarna när jag skriver? "Matte har skrivit på bloggen, kolla" eller råkar de bara glida in 15 extra läsare, just då när jag är uppdateoholic..? Någon som har ett vettigt svar?

Roligt kan man tycka

Ja, vad är det nu som är så himla roligt. Jo i fredags så var det middag på G. Detta kanske inte verkar så himla spännande, MEN. Det var de. Eller det hände en rolig grej i alla fall. Det va så här nämligen. Det är nämligen familjemiddag. Medverkande är: Jag? Mamma, syskonen Linnea, Lisa, Marie och respektive pojkvännner, och sist men minst Frida(En okänd krabat som mamma bjöd dit.....?). Ja vart fall, till det roliga. Charlie vår kära katt lekar med "något" och det uppstår diskussion om vad detta kan vara för något hon leker med. Och till slut går mor fram och kollar vad det är för något, och följande konversation uppstår...
.
Mor -"Det är en genomskinlig gummigrej från Mattes rum.."
*Emh, hmm..Tänker följande"
Jag -"Genomskinlig gummigrej..?"
*En pinsam tystnad uppstår..*
*Ett hysterisk skratt kommer från följande deltagare..*
Jag -*Skrattskratt* " "Den låg under din säng?" "
*Ännu högre skratt uppstår*
.
Skönt som FAN, att det var en dörrstoppare(en sån där liten gummigrej som man har på dörren för att inte repa väggen osv.) Och inte någon annan "genomskinlig gummigrej"
.
Kan tyckas vara RÄTT pinsamt. Men ah, det va skoj i alla fall.
.
True Story

Trist

Trista saker skall tas upp idag. Dagen Onsdag. Eftersom att jag börjar 09.25(okej det är rätt najs) men jag slutar 17:00 och det suger.. Inga speciellt roliga lektioner får man under dagen heller. Så ja. Den Negativa-dagen är numera Onsdag. Så därför ska jag berätta för er att: Jag har fan ett problem.. Jag kan inte bli fet? Är detta ett problem undrar ni nu. Och ja för i helvete. Här tränar jag, och äter som en jävla dåre. I hopp om att bli liiiite större. Men nej förfan. Om jag äter en feting till Pizza inkl Cola och allt. Så är skiten förbränd när jag lämnar Pizzerian.. Och om jag äter onyttig mat i form av Subway, MCD, Pizza, och Kebab i 6 månader.. Så gör det fan ingen skillnad.. Klart detta har sin ljusa sida också. Kan ju äta allt detta utan att bry mig ett skit. Men det suger om man vill gå upp. Jaja får väl bli att äta liite mer och liite oftare. Är ju dock också positivt.

Hm..

Är de kul att vara.. Blond. Blåögd. Lång. Ha hund. Bo i Villa. Ha Volvo. Leva vanligt. Helt normalt. Inga konstigheter alls. Heta Mathias i förnamn. Heta Persson i efternamn. Inte alltid kanske. Om du vill definiera en Svensson, så ställer jag gärna upp. Man vill ju vara lite wierd. Helst ganska jätte knasig. Men när man bestämmer sig för att vara de, och heta Mellanmjölk så ratas även detta. Ska nog bli gangster.

Shill

Skönt att det händer mycket intressant och häpnadsväckande nu för tiden. Alltid kul och spännande. Årets höjdpunkt hittills är liksom att AFA stod och kramades lite med ND utanför min skolan här om dagen.. Tjoho. Vilken grej.

B-O-X

Idag vankades det box. Och inte vilken p_12 box som helst inte. Nej nu vara real shit. Nationaldemokraterna VS Ung Vänster. Den söta högern var nämligen i vår skola och predikade om deras brillianta idéer. Allt gick lugnt och fint. Tills. Den kanske ännu sötare vänster, aka AFA, aka Ung Vänster. Står utanför, mitt vid entrén och väntar. Sen är det bara plussa 1+1. FIGHT! Thug life på VGY. Gäller att hålla sig på vakt så man inte blir överfallen.. osv..
.
http://www.dn.se/sthlm/hogerextremister-i-brak-pa-skola-1.1042333

Nu jävlar visas även detta på SVT nyheterna. Bör inte missas!
.
.
"Inga nazister, på våran skola" Fan sjöng ni de för? Vill ni ha kommunister på "våran skola" eller? Nej, fan sjöng ni inte om dom också för då?

JUSTE

Är en upptagen man såhär års. Fullspäckat schema osv. Så jag bloggar när fan jag kan, OKEJ? FET HAJA DET.

Hm..

Grillkorv med mos, räksallad, rostad lök, senap och ketchup.. VS .. Hejdåpuss?

Dagen F

Chill dag i skolan, gjorde fan inte allt för mycket. Chillade med Olle Waller (Pedofil-olle, som kan allt man vill kunna) han va i vår skola i alla fall. Sjukt cool snubbe förövrigt. Käkade sedan en fin jävla Ceasarsallad på Brasco för att sedan dra till GB-badet med Jeppe och pumpa hårt. Nu förövrigt ska jag ta en runda och sedan bege mig till Hovet för att stötta DIF mot AJK. Det kommer bli tung med mycket berka och sång. PEACE för nu.

Gym

Nu jävlar vankas det seriöst med träningen. Fint som fan att komma igång och göra något igen. Får ju fan ryck av att bara sitta hemma och runka.. Så nu jävlar, blire att kötta i fyra månader så man inte vandrar runt som ett jävla skelett på stranden denna sommaren också. ;)

Fartfyllt

Helt klart en FF dag. Börjades 10.30.. Eller ah, va i skolan då i alla fall, för att träna på min och Jonas Engelska-redovisning. Sedan 12.00 körde vi hårt och slutade runt 13.30. Efter detta gled jag till Frida, chillade.. Lagade mat, svinigt god Spaggeti med Köttfärsås. Helt klart fin. Kan ingen säga något annat om. Efter detta, gled jag hem i typ 30 min, för att sedan glida till GB-badet och införskaffa gymkort och även gymma hårst. Efter detta gled jag vidare till pappsen för att fixa skidsaker inför morgon dagen. Efter detta gled jag till Hemmesta-skolan där jag fick skjuts hem till min mor av Frida jätte snälla mamma. Om inte jag hade fått skjuts så hade Paradise-Hotel Finalen varit hotat. Stort tack.
Finalen då. Jackie och Patrik vann. Oväntat. Hiskligt spännande osv..? Nej.. Trist.
.
Imorgon, då jävlar. Ska i stort sett hela skolan till Järvsö för att köra största svängen hökarängen. Är multi taggad och ska gå upp 05.30 för att bege mig till G-town och Domunsparkeringen där bussarna avgår runt 06.00 snåret. Kommer bli fett. Swiiizzzz, kommer det låta när jag smeker backarna, hejhopp!

Hm..

Varför fyllde inget person på min Facebook år den 28 januari? Men fyra stycken gör det idag ( 1 Februari ) Är inte detta lite konstigt..? Eller bara en tillfällighet. Förstår att många fyller år tidigt på året, eftersom att dom flesta föräldrar är snälla och har planerat de. Men dagar, är fan svårt att pricka in asså...

RSS 2.0