skön bloggare man är

Vet absolut inte varför jag skriver i en jävla blogg. Det är ju bara sjukt. Menmen.
.
Idag så skulle klassen till en jävla Ö, och de lät ju inte allt för kul så stannade hemma. Klippte gräset, hjälpte mor med lite tunga lyft som behövde göras. Tränade. Spelade fotboll. Helt klart en värd dag. Fart och fläkt helt enkelt.
.
Ps. Anledningen till att jag aldrig skriver i denna satans blogg är för att det suger att skriva om sin dag, och saker som är värda att skriva om är inte alltid så lätt att uppleva. Men nu ska jag i alla fall krysta fram några saker som är lite knasiga, dock helt ovärda att fundera över.. Kanske..
.
Knasigt NR1. Jag och Enrico Enchilada satt på bussen och snackade lite om olika gangs på Värmdö. Jag kom in på något om att jag träffade Sebban och gänget i högstadiet. Då sa han, aha i 7:an alltså. Nej sa jag då förvånat, i 6:an.. Då blir han helt förvånad, häpen, överaskad, förundrad, storögd, paff, mållös, snopen, perplex, flat och alldeles ställd. Jag förklarar då för honom att alla högstadium är från 6-9 sedan 1997 eller när det nu var dom bytte. Han börjar direkt hacka på att Stockholm är skumt och att i härliga-sköna-västerås så är det 7-9 som gäller fortfarande.
Fan jag trodde aldrig att detta existerade någonstans längre. Men så var det tydligen inte..
.
Knasigt NR2. Är såklart: Jag kikade runt lite i kcal-träsket och hittade lite statistik. Det som var så himla förvånansvärt var följande: Man bränner mest kalorier genom att spela Handboll i en timma, man bränner hela 965 jävla kalorier. Hur sjukt är inte de. Om man kör boxning (sparring) i en timma, så bränner man 724 kcal. Det är ju faktiskt stört mycket jobbigare än spela någon jävla handboll. Less man blir..
.
Ja de va väl typ, de..

simkort

I fredags var de fan party hos Natta, de va sköj. De va dock inte lika sköj när jag och Frida va på Grisslinge av någon anledning och jag sumpade min mobil i vattnet. Den sjönk som en sten. En mycket snäll själ vid namn Frida J dök som en dåre för att hitta den, men de va nog tyvär lönlöst i de djupa och mörkt vattnet. Trist. Jaja, så nu har jag ingen mobil och de är fan hemsk.....

gustavsbergs-fucking-badet

Idag på de magiska gymmet så kom det fram en FET PT till mig och Jesper och var mäktigt förbannad eftersom att vi tydligen släppte hantlarna i mattan när vi va klara och detta gillade hon tydligen inte.  Hon gillar inte heller när man går ut genom nödutgången för att sig sin Shaker ute i den fiska luften. Satkärring. I alla fall så blev hon även lite ledsen på mig för att jag hade lagt ihop 6an och 7an för att köra biKeps med men då förklarade jag för henne att de finns alldeles för lite vikter på det där jävla bajsluktande gymmet så... NU till den stora grejen, då sa hon.. Att självaste Gustavsbergsbadet ska få in TYNGRE hantlar, i veckan till och med, hör och häpna bröder. Asså jösses, då kan man fan köra heavyshit på stället. AWESOME. Sug kuk Hubbe, nu har ni snart ingenting som vi inte har, förutom 1000 spännisar som tar allt som är värt att köra på.

konsten att fylla år

Igår fyllde jag år och jag gjorde de nog bättre än vanligt. Startade dagen traditionellt med att få frukost på sängen, sång och lite paket. Gled sedan till skolan och va lite nervös för NpMaB väntade och de skulle ta 4 timmar att skriva. Dock så var jag klar efter 2 så de va gött. Efter detta spektakel åkte jag, Tobbe, Julius samt Matilda till Sture-P för att fixa en grej men hamnade visst på "Utecompagniet". Så där satt vi, tog en BBQ-Baby-Back-Ribs med Pommes och American Pancakes till efterrätt. Totaltvärt med tanke på att de va cirka 25 grader sol som vi satt ute i. Sen kollade vi lite, sen gled jag hem, varmt som fan var de så, jag Wilma, Wiggo pch P gick ner och badade vid Farsta Slott, dock så var de bara jag och Wilma som bada menmen. Typ runt 18 tiden var de middag så syskonskaran gled in. God mat, satt ute för första gången i år. Soft. Allt rundades av med att Frida kom vid typ 21 och sov här. Mycket värt.
.
Födelsedag á la 17 år. 5/5 Machetes.

SUG

Kopplas oftas inte till ÄTsug, men tror fan ätsuget höjs när de blir såhär saftigt varmt. Kanske inte på mat men fan på glass och godsaker. Har fan ätit 6 eller 7 Ben & Jerry's Wich på dryga 4 dagar. Detta kanske jag bara gjort för att jag kunnat, dock.. Men vem vet..?

Sommar

Igår var de bannemig sommar. Jävlar va hett de va. Satt med ett x antal pojkar och kollade fotboll på VV. Stektes som en nyuppfiskad strömming. Så idag är jag lite brunare och ett steg närmre SS - SolSeb. Dagen började så bra med sol hela dagen ett gäng ljumna. Men sen sprack de och jag slöt upp med ett gäng broes och kikade på Kick-Ass hemma hos mig. Filmen var.. Sjuk. Nu jävlar är de träning på G. HejHÖPP

fucking disgusting

Idag på gymmet så glider jag och jeppe runt och spelar som vi spelare gör. Så när vi står och chillar så ser vi på en av maskinerna att det är en fett blodsträck på sätet. Det kunde inte vara näsblod, vem fan stryker sin näsa mot sätet? Men vad stryker man mot sätet som de också kan blöda ifrån? JO PRECIS. Så jävla vidrigt, höll på att spy, fick fan kväljningar. Äckligaste jag har sett på länge. Sen efter ett tag när vi sansat oss så ser vi... PÅ EN TILL MASKIN. Vad är de för jävla brud som går runt och MENSAR ner ALLA jävla maskiner. HELVETE....

"LOV"

Rätt passande med en fem dagars ledighet. Frågan kommer då självklart tillbaka, vad ska man göra på sånna här dagar? Frugan är borta hela långhelgen så det är ju uteslutet. Träna, jo då har man något att göra 1 timme på dagen. Sen då? Ser fan mörkt ut. Jaja, något händer säkert..? Dystert.

mathias 17 år

Min födelsedag äger rum om exakt 8 dagar. Önskelistan lyder:
.
Jeans
Tunna tröjor/t-shirts
Halsband (chains osv)
Armband
Tatuering
Vikter
.
So far. Vad fan ska man mer önska sig?

för en garanterad mörhet, läs!

Har kommit fram till att efter mitt Axel och triceps (nack) pass så är man MÖÖÖR!
Jag antar att alla undrar hur detta pass går till så ska därför berätta de för er.
.
Startar med smal bänkpress 3x10. Går sedan in på ett stående hantlyft 3x10. Militärpress 3x8. Tricepspress med skivstång 3x8. Skivstångsshrugs 3x10. Sist men inte minst. Den klassiska Kettleball-rörelsen 3x8. Alltid kort vila mellan seten. Detta kör jag först en runda, vilar lite, och sedan en runda till. Detta resulterar i en sjukt mör och näst intill död övre överkropp. Dock fint som fan.
.
Om ni undrar vad fan det är för övningar jag mumlar om si finner ni svaret här.. http://www.ast-ss.se/html/page.asp?id=28
.
Om ni har andra några frågor eller undrar vafan jag sysslar med och tycker jag ska köra annorlunda, säg till.
.
SATAN, va seriöst detta blev. HEJ

T-rött

Vaknar trött, pluggar rätt hårt i skolan för en gångs skull, just för att inte behöva plugga så mycket hemma på det kära Omvärldsprojektet. Har idrott, en jobbig sådan, mycket löpning. Slutar sent typ 16.. Kommer hem, måste ändå plugga rätt mycket, när detta är klart är de träning som gäller. Kör tills jag dör, går upp och märker. Att jag fan är helt slut = Godnatt.

Måndag

Försov mig, åkte till skolan. Lallade på halva geografin. Hade lunch, inställd italienska = 2.50 lunch. Ingen svenska. Sen åkte jag hem. As värt att jag åkte till skolan. Dock efter skolan hann jag med att.. Hämta vikter hos pappa, handla tills våran märkliga "Picknick" imorrn. Åka och spela fotboll i Hemmesta. Åka hem. Äta. Plugga. Träna och nu så sitter jag här. Händelserik är kul. Morgondagen är däremot knasig. Börjar 10.10 med Engelska A Nationella Prov. As kul. Sen på eftermiddagen så ska vi ha "Picknick" INNE i ett klassrum. Där ska vi kolla film. SJUUUKT lärorik, detta händer bara i ämnet Levnadslära

RSS 2.0