M

Fan tycker inte riktigt att ni har fått riktigt grepp om vilka vilda vildingar som kommer att härja i bloggen, så jag bör ju beskriva dom snabbt och enkelt liksom, så ni får en shysst klar översikts bild.. Deal
Nils Mathias Persson även välkänd som "den där Mellanmjölk" men inte direkt uppskattat av honom själv. Han går gymnasiet på Gullmarsplan, detta kallas även Värmdö Gymnasium. Han pluggar delvis men chillar mest med Wiggo. Ingen sportig aktivitet utförs för tillfället, men han satsar på att börjar gymma innan sommararen i alla fall. Om detta kommer ske är väldigt oklart. Något att tillägga är väl att han gillar "mysiga" hemma kvällar, i form av 40 pers i ett litet hus där där förtärs alldeles för mycket medicin.
Men döm fan inte Mjölken efter dess utgångsdatum.
Sebastian Erik Lindholm Kindstedt även välkänd som Seb, Sebban och Mannen med stort M. Vilken han föredrar bäst är nog ingen som riktigt vet. Han härjar runt i Nacka Gymnasium äter kattmats liknande mat varenda dag i skolan och är överlyckligt över när dom bjuder på Kladdkaka till efterrätt, är inte det vardag liksom?
Jaja, inte ens denna man utövar någon sport, utan han chillar nog hårdare än Mr.Persson pga att han aldrig har pluggat. Men denna man har även sina talanger, han kan t.ex äta citroner utan att röra en enda Min detta är något han prövat X antal gånger och detta är inget ni inte bör pröva själva. Enought.
Eric Alexander Tillaeus. Är väl inte kallad för något speciellt. Men man kan väl dra till med Erka eller varför inte Erkan för att försöka framstå lustig. Denna man är en slug men ändå sympatisk man på endast 15 vårar dock. - poäng det är hårt men sådana är reglerna. Detta påverkar dock inte hans sociala kompetens alls.
Även denna man avstår all form av fysisk aktivitet och föredrar hellre OLW Sourcream And Onion Lessfat chips, Cola, Bamses och Wiggo.
Detta är i princip det ni behöver veta just nu men mer lär ni få reda på under resans gång.
Jaja, NOG!
Dagens incidenter var följande, åka till Café Sixty, äta smaskigt och chilla i cirka 2.5 timmar. Detta gick utmärkt och utan besvär i form av att Eric tror att jag skriver "bussen går från dig 20.44" istället för "bussen är framme i slussen 20.44" så de va ju skönt. Även skönt att inte någon random kille frågade mig och Tobbe om vi skulle köra 1ON1 NU på plats över Lill-Matilda. Knasigt vore det i alla fall.
"Café Sixty är överskattat" vad typ de sjukaste jag hört? Vafan grundar du de på? Det va ju typ sjukt värt. Trevligt var det också, med en trupp individer i form av, Alicia Polski Lihammar, Lovisa Köttarn Lind, Matilda lilla-jätte-lilla-atom-storleks-syster, Tobias Mjukis Rybén, Eric VV Tillaeus och såklart jag i hög person.
De talades vild om allt mellan Gullmarsplan och Värmdö, och diskussionerna vart nästa lite väl vilda. T.ex som när jag tyckte att min chai-latte va vattnig men Matilda tyckte de va super-duper-krämig, så blir det ju lite dålig stämning. Kan ni ju säkert lista ut, helt själva.
Andra mustiga saker har hänt men inget ni bör veta om så. -Cha cha bitches / M


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den é överskattad för kladdkakan är torr och har tråkig smak, och kladdkaka ÄR det ända rätta.

Enough said.

2009-12-03 @ 11:11:49
URL: http://skro

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0