Snow

Dagens huvudämne verkar vara just Snö. Alla är helt exalterade. Så värt är det ju faktiskt inte? Eller?
.
Men om ni frågar hundgänget så lär det blir ett "Voff, snö är det bästa i världen". Så här lugna och ledsen va dom igår, när det inte va någon snö. (Va gulliga dom är btw)
.
.
Och så här jävla överlyckliga var dom när dom fick leka lite i den ny lagda snön. Wiggo va dock lite skeptisk till en början, han har ju fan aldrig sett snö förut. Men han chillade som vanligt och gjorde som Wilma. Och nu älskar han även Snö.
.
Så snö kanske är kul, men ändå inte. Vafan ska man ha den till i Stockholm om man inte är en hund dvs? Åka skidor i Hammarby backen eller? TJOHO, kan vara kul ett eller två åk. Sen är det Enought.
Men om man åker till någon fjällort så kan jag lätt säga att det är sjukt värt. Skidor är skoj som fan.
.
Jaja, det har inte bara snöat idag. Det har hänt andra saker, dock inte mycket. Har konstaterad att : Lill-Matilda och hennes anonyma vän inte är riktigt friska i skallen. Att Idol-Agnes Carlsson är sjukt in i helvetes tight. Eller så hade hon bara en riktigt bra dag igår på Idol-Finalen. Inte konstigt att hon är USA:s listetta. Dom skiter väl fullständigt i hur hon sjunger, hon är ju Tight.
.
Detta var detta. Tjaos
.
/M

Kommentarer
Postat av: Anonym

>För det första så stavas det "dem"

för det andra så är det "enough"

2009-12-12 @ 20:01:16
Postat av: Anonym

vem är de som lurar runt alla bloggar och RÄTTSTAVAR?

Ta't lugnt folk?

2009-12-12 @ 20:46:51
URL: http://skrob.blogg.se/
Postat av: Matte

Om jag skulle byta "dom" till "dem" i detta inlägg så skulle jag nog framstå som rätt efterbliven. För de passar inte in någonstans. Tyvär.

2009-12-13 @ 01:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0