grubblar

Över vad som egentligen är jobbigast. Va lite smått halv seriös i skolan, hänga med liksom, ha koll på läget. Eller att ba skita i skolan helt. Eller va där men bara lalla. Har räknat ut här med min smarta hjärna att det är nog fanimig lika jobbigt. Eftersom att: Om du är i skolan och hänger med, så behöver du inte få panik dagarna innan provet, utan du bara chill läser på lite, och sen kan du de rätt hyfsat och får typ VG på skiten. Jobbet här att vara rätt seriös i skolan, orka ta in mycket fakta och sen plugga lite dagarna innan prov. Men om du istället skiter i skolan, ba sitter av tiden. Så får du panik sen när provet är om 1 vecka och du måste tok-plugga på något du inte har en susning om vad det är. Du får en jävla ångest över att du inte kan något och allt slutar i pannkaka och ett G- i betyg.
.
Nu när jag raddade upp de på det här sättet, så ser de ju ut som om de första alternativet både är slappare och dessutom mycket mer lönsamt än alternativ två aka "cool-boy-style"... Ja va säger ni?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kör man cool-boy-styleN så behöver man inte tokplugga innan prov, då läser man bara lite sen skriver upp lite på nått papper, så får man G!

2010-03-08 @ 20:58:49
Postat av: Matte

Beror ju på Hur cool man är också.

2010-03-08 @ 21:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0